DEVRE ARASI YENİ MALATYASPOR'A YARAYACAK MI ?


                              DEVRE ARASI YENİ MALATYASPOR'A YARAYACAK MI ?




Geçen sezonun flaş ekiplerinden Yeni Malatyaspor şanssızlığını kırabilecek mi ?
Evet bu yazımızda bu soruya cevap vermeye çalışacağız.
Geçen sezonun  ilk yarısı çok iyi bir başlangıç yapan 2.lig Beyaz Grup'ta önemli ve seyir zevki yüksek maçlar çıkaran Yeni Malatyaspor bunun sonunu ne yazık ki getirememişti.
Buna sebep olarak sakatlıklar ve GİRESUNSPOR'un müthiş çıkışını göze alırsak pek de iyi geçmedi sezon onlar için ama onlar yılmadılar ve Play-Off'a kalmayı başardılar.
Play-Off'ta da ligde sürdürdüğü iyi futbolun devamını getiren Yeni Malatyaspor konsantreyi maça tamamen yaymakta sıkıntı yaşadığı için son maçlarda Ptt 1.lig'e tırmanma şansını kaybetmişti.

Ama bu sezon  bekledikleri gibi olmasa da devreyi az bir puan farkıyla 4.sırada tamamladılar.
Bu sezon transfer ettikleri Aydın Çetin çıktığı 17 lig maçında 10 gol atarak adeta Yeni Malatyaspor 'u sırtladı ama takımda bir pasör özelliğini taşıyan oyuncuyu kaybetmeleri onlar için kan kaybına neden oldu diyebiliriz.
Sezonun başında Fahri Tatan'ı Pendikspor'a gönderen Yeni Malatyaspor, yerine Ali Sakal'ı yerleştirse de verimli oldu diyebilmek biraz ütopik kaçar.
Takımın adam eksiltecek ve ileriye taşıyacak futbolcu sayısının az olması ve formsuzlukla başa çıkmaya çalışan takımın Teknik Direktörü Feyyaz Uçar yönetime bu sıkıntısını belirtmiş olacak ki hemen düğmeye basıldı.
Devre Arası Transfer dönemine girilir girilmez Transfer bombalarını patlatan Yeni Malatyaspor hemen harekete geçti ve Geçen sezon Giresunspor'u attığı ve attırdığı gollerle üst sıralara ve şampiyonluğa taşıyan isimlerden daha önce de şampiyonluk yaşamış olan Beşiktaş Altyapısından çıkmış Samed Kartal transferi tamamlandı.
Bu sezon Göztepe forması giyen Samed Kartal geçen sezonu mumla arasa da takımına katkı sağlayacak komplike bir futbolcu olduğu aşikar...
Kumaşı gayet iyi bir futbolcu bakalım Yeni Malatyaspor'un yeni gol ilacı olabilecek mi ligin 2.Yarısı bize gösterecek.
Yeni Malatyaspor bakalım Feyyaz Uçar'la devre arasını nasıl geçirecek ve transfer haberleri gelecek mi bunları önümüzdeki günlerde göreceğiz...
                                                                                                       Muhammed Arslan

Hiç yorum yok