VAR DARBESİ! (Beşiktaş Sivasspor)


 Beşiktaş Larin'in kafasındaki dikişler ve Josef'in sakatlığı nedeniyle onlardan faydalanamazken, Aboubakar da hayatının en değerli varlığına veda ettiği için yoktu. Annesi huzur içinde yatsın. Yine de deplasman karnesi çok iyi olan Sivasspor'a karşı iyi bir kadro ile sahaya çıktılar.


Aslında maç gayet hareketli başladı. İki takım da gol için çaba içerisindeydi. Gel gelelim maçın 18. dakikasında, yan hakem ve VAR hakemi darbe yaptı! Maçın hakkaniyetine gölge düşürdü. Golden önce Rosier rakibini geçmeye çalışırken, net şekilde topu sahada tutamıyor. Devam ettiriyorlar, orta gol oluyor. Tam 3 dakika bakıp gol kararı verdiler... Şimdi ne yapayım? Şöyle pozisyonlar gelişti, vurdu direğe çarptı vs. diye futbol mu konuşalım? O pozisyonu ekrandan izleyip iptal etmeyen hakem ya Beşiktaş'ın kazanmasını arzuluyordur ya da birilerinden aleyhine karar çıkmaması için talimat almıştır.

Bu düzen böyle devam ettiği sürece biz hep bu tür sinir bozucu şeyler konuşacağız. Hakan Arslan devreye girilirken bir telefondan pozisyonu görüp çıldırıyor, üzerine atılıyor. Bu maçı bu hale getirenler hiçbir şey olmamış gibi devam edecekler. Çünkü birilerine göre görevini yerine getiriyorlar demek ki. Maçın geri kalanı önemli değil. Bugün bu kadar...

Hiç yorum yok