DİKİLİ BELEDİYESPOR HENTBOL

 


ZİRVEDE NAMAĞLUP DİKİLİ BELEDİYESPOR HENTBOL

Dikili Belediyespor Hentbol, devrenin son maçında İzmir Gençlik Merkezi Hentbol ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Dikili Belediyespor Hentbol, üstün bir performansla 38-32 yenmeyi başardı. 

Ligde fırtınalar estiren Dikili Belediyespor Hentbol devreyi namağlup tamamladı.

Oynadığı oyun ve aldığı sonuçlarla rakiplerine gözdağı veren Dikili Belediye Hentbol’un oyuncularının görüşleri şu şekilde:

Emre Güner: HEDEFİMİZ ŞAMPİYON BİR ŞEKİLDE 1.LİGE YÜKSELMEK

“Dikili Belediyespor Hentbol olarak ligin ilk yarısında namağlup lider bitirdiğimiz için çok mutluyuz. Takım olarak şampiyonluğa kenetlenmiş durumdayız. İlk yarının son maçında deplasman da İzgem gibi güçlü bir rakibi yendiğimiz için kendi ve takımım adına çok mutluyum. Grubu namağlup bitirip play off yolunda emin adımlarla gitmek istiyoruz. Hedefimiz şampiyon bir şekilde 1.lige yükselmek.”

Yasin Yıldız: LİGİN GERİ KALANINA NAMAĞLUP DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

“Takımımız birinci devrede tecrübesini ve hızlı oyununu kullanarak iyi bir performans ortaya koydu. 4 iyi maç çıkartarak 4 galibiyetle devreyi kapattık. Ligin geri kalanına namağlup devam etmek istiyoruz.”

Barış Şimşek: HEDEFİMİZ 1.LİGE EMİN ADIMLARLA ŞAMPİYON OLARAK GİTMEK

“İlk devreyi namağlup ve iyi skorlarla bitirdiğimiz için çok mutluyum. İkinci devrede de aynı mücadele ve aynı takım ruhunda devam ederek play-off’lara da namağlup gitmek istiyoruz. Hedefimiz 1. Lige emin adımlarla şampiyon olarak gitmek. İlk devredeki mücadele için takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ayrıca Antrenörümüz Sayın Mustafa Özkol ve desteklerini esirgemeyen Dikili Belediye Başkanı Sayın Adil Kırgöz’e teşekkürlerimi sunuyorum.”

Rasim Şekerci: YARIM KALAN HİKÂYEMİZİ NAMAĞLUP BİR ŞEKİLDE 1.LİGE ÇIKARAK KUTLAMAK İSTİYORUZ

“Öncelikle devreye girmeden önceki son galibiyet için çok mutlu ve gururluyuz namağlup bir şekilde ilerliyoruz ve sezon sonuna kadar bu galibiyet serisini sürdürmek için takım olarak kenetlendik. Çok iyi hazırlandık ve bu ligde daha öncede bu oyuncular ile mücadele etmiştik. Yarım kalan hikâyemizi namağlup bir şekilde 1.lige çıkarak kutlamak istiyoruz. Her maça çıkarken takım olarak galibiyete kenetleniyoruz ve bu eserin mimarı Mustafa ÖZKOL’dur. Bizi biz yapan en önemli şey ise dış transferler ile oluşturulmuş olan bir takım olmamamız. Tüm oyuncularımız Dikili’den ve herkes yıllardır aynı formayı terletti. Bu yolda, Belediyemizin destekleri bizler için çok önemliydi. Buradan Belediye Başkanımız Adil Kırgöz ve hocamız Mustafa Özkol olmak üzere destek veren herkese teşekkürlerimizi iletiliyoruz. İkinci yarıya daha da iyi hazırlanıp yarım kalan hikâyemizi şampiyonluk ile taçlandırmak istiyoruz saygılarımla.”


Hiç yorum yok