SERNARYO YAZILMIŞ!

 

Futbol konuşacak hal bırakmadılar. TFF nezdinde yapılan ahlaksız planlar, açıkça gün yüzüne çıkıyor ve sahaya yansıyor. İnanın ofsayt olarak atılan golün iptalini bile yaptıklarında hayret demeye başladım. 

Bırakın gücü yettiğince kazanmaya çalışsınlar. Profesyonel(!) düdüklerinizle lider yaptınız zaten, şampiyon yapacaksanız haber verin bari de heyecan yaşamayalım. Mensah'ın rakibinin bileğine bastığı pozisyonu, hakem yorumu diye geçiştiremezsiniz! Net kırmızı kart. Beşiktaş eksik kalsın istemiyorlar. Çünkü açık açık kazanması için kararlar veriyorlar. Bu maçlık mevzu değil, her maç aynı destek yapılıyor! Önce Demirören'e borç var diyorlardı, şimdi ne var? Söyleyin bilelim! Ersin'in Halil'e yaptığı penaltıyı hangi hakla es geçiyorsunuz? Bu kadar bariz haksızlıklardan sonra, şöyle orta böyle pas diye konuşulmaz! 

Beşiktaş'ın futbolunu, gollerini konuşmam bu işler böyle devam ettiği sürece! Adil bir yarış yok. Senaryo belli; Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi yukarıda yalnız bırakmak. Diğer takımlar gücü yettiğince kovalıyorlar ama onları da durdurmak için ellerine fırsat geçince şerlerini esirgemiyorlar. Beşiktaş için gözü daha kara profesyonel(!) düdüklerin. Her maç öncesi acaba bu sefer ne yapacaklar düşüncemizi çürütmüyorlar. İnsan iradesi çığrından çıktı, Allah'ın adaletine güveneceğiz. Elden başka bir şey gelmiyor...

Hiç yorum yok