OYNAT BENİ HOCA! ( FENERBAHÇE KARABÜKSPOR )


Karabükspor kötü günler geçiriyor. Takımın başında Levent Açıkgöz vardı. Tıpkı Galatasaray deplasmanında olduğu gibi. O gün çok güzel bir futbol ortaya koyup son anda mağlup olmuşlardı. Yalnız, bugün buraya getirilmeyen oyuncular için normal diyemem. Üzerine mantıklı bir açıklama yapmadılar! Son sırada ve sadece 8 puanı olan bir takım yıldızlarını niye getirmez? İçlerinden biri, A Milli takımımızı tek başına dağıtan Grozav! Seleznov, Torje, Papp, Tanase hepsi on bir oyuncusu. Bakın bir şey itham etmiyorum! Osmanlıspor ile oynasa yine aynı yazardım. Gel gelelim mantıklı bir açıklama yoksa normal bir durum değil kusura bakmayın... Böyle spekülasyonlara mahal verirsiniz.

Bunca eksiği görünce Fenerbahçe taraftarı iştahlanmıştır ama sahada bu iştahı göremedim. Yarım saat geçti hala kaleyi bulan şut bekliyordum. Top daha çok Fenerbahçe'de kalıyordu ama bunun çoğunluğu ceza sahası çevresi değildi. Üzerine önemli pozisyonları bulan ve harcayan konuk takımdı.

Galiba sarı lacivertli oyuncular nasıl olsa kazanırız aklıyla çıkmış sahaya. Bu sönük futbolun başka açıklaması olamaz. Kendi sahasında koca ilk yarı bir isabetli şut atamadılar. Janssen'in önemi bu maçta daha çok anlaşıldı. Karabükspor ilk yarıyı önde kapatabilirdi. Osman'ı çok beğendim. Güven veren bir duruş gösterdi. Takım halinde direnç gösterdiler.

Oyun Valbuena diye bağırıyordu adeta. İkinci yarının başında girmesi önemliydi. Arkadaşlarına moral verdi, ateşledi. Kullandığı köşe vuruşunda moral verdiği arkadaşı vurdu kafayı attı golü. Ardından jeneriklere geçecek bir gol atarak galibiyeti perçinledi. Resmen ben yedek kalmam beni oynat mesajı verdi Fransız yıldız.

Skora rağmen Karabükspor iyi performans gösterdi ama gol atacak oyuncuları yoktu. Fenerbahçe'nin önemli bir özelliği var; kötü oynasa bile çoğu kez kazanabiliyor. Bugün Valbuena girmeseydi, bence Fenerbahçe gol atamazdı! Herkes tutuktu. Puan sıralamasında çok iyi yere geldi Fenerbahçe. Beş maçlık galibiyet serisinde Galatasaray üç mağlubiyet alınca, averajla geçti ezeli rakibini. Lig tam istenilen kıvama geldi. Hepsi Igor Tudor sayesinde. Ligin müthiş bir tabloya gelmesinde büyük uğraş verdi, getirdi ve gitti Hırvat.

Yalnız sarı kart gören oyuncuları unutmayalım. Defans Konyaspor maçında komple değişecek. Ben olsam hepsini Konyaspor deplasmanına götürürdüm. Takımın yanında olsunlar.

Hiç yorum yok