Semi Özgen Röportajı



Sporda Manşet Dergisi olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un  başarılı voleybolcusu Semi Özgen ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.


Öncelikle röportaj teklifimizi kabul ettiğiniz için teşekkürler. Bize kendinizi tanıtır mısınız?

Adım Semi Nur Özgen. 22.01.1998 Mersin doğumluyum. Aslen Adanalıyım. İlkokul 1. Sınıfı Mersin’de okudum daha sonra İstanbul'a taşındık. 2. sınıftan 5. sınıfa kadar Fenerbahçe spor okulunda yüzme ve basketbol sporları ile uğraştım. 6. Sınıfta FMV Işık kulübünde voleybola başladım.  Yıldız ilk senemde Galatasaray spor kulübüne geçtim. Genç takım senemde ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da oynamaya başladım. Avrupa Üniversitesi radyoloji bölümü okumaktayım ayrıca okuduğum okulun ilkokulunda voleybol antrenörü olarak çalışmaktayım.

Bize kişisel hedeflerinizden bahseder misiniz?

Kişisel hedefimi size şöyle söyleyebilirim: takımım ve kendim adına her zaman en iyisi olmak. Bu şekilde söylersem doğru ifade etmiş olurum diye düşünüyorum.


Voleybol hayatınızın neresinde?

Voleybol benim zirvemde, kalbimde, ruhumda diyebilirim sizlere. Kısaca  voleybol ve spor benim hayatım.


Ülkemizde voleybola verilen değeri yeterli buluyor musunuz?

Ülkemizde voleybola verilen değeri yeterli olarak bulmuyorum çünkü izleyicisi kitlesi az, tanıtımları az. Birçok kulüp ve sporculara yeterli maddi destek verilmiyor.


Yaşı genç biri olarak alt yapılarla ilgili düşüncenizi öğrenebilir miyiz?

Alt yapılarda antrenörlerin sporculara voleybolu sevdirmesi ve eşit şekilde davranması gerekli ki profesyonel sporcular yetişsin. Alt yapılara daha çok imkânlar sunulmalıdır. Mevcut imkanlar yeterli değil diye düşünüyorum.

Eklemek istediğiniz bir şeyler var mı?

Sporda başarı başaracağım diyenindir. Sporda başarı düzenli çalışanın, gayret gösterenin, hırslı olanın hakkıdır.



ÖZEL RÖPORTAJ: MÜSLİM AKİL AVCİ

Hiç yorum yok