NEREDESİN SEN

 


Akhisarspor’da altyapısında ve A takımda forma giyen 2000 doğumlu orta saha oyuncusu yaşadığı talihsiz sakatlıklardan dolayı sahalara geri dönemedi.

Hasan Ali Adıgüzel geçen sezon ilk 11’in değişilmez ismi olması beklenilirken hazırlık döneminde alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurduğu gerekçesiyle kadro dışı bırakıldı ve bir daha geri dönemedi. Adıgüzel’in kulüpte Başkan Evren Özbey yönetimiyle sözleşme uzatmaya yanaşmadığı için affedilmediği iddia edildi.

SON MAÇINI 1.5 YIL ÖNCE OYNADI

Sahalara hasret olan Adıgüzel son maçını 1.5 yıl önce 2020-2021 sezonunda 7 Mayıs 2021 Ümraniyespor karşısında oynadı. Daha sonrasında takımla antrenmanlara bile alınmayan genç futbolcu geçen sezon sonunda sözleşmesi bitmesine rağmen ortada kaldı.

YETİŞTİRİCİLİK BEDELİ

Genç futbolcu yaşadığı talihsizlik sakatlıklardan dolayı ve yönetimle yaşadığı sorunlar nedeniyle yetiştiricilik bedeli olmadan transfer yapabilmek için 23 yaşını doldurmayı beklemek zorunda kalacak.

 

Hasan Ali Adıgüzel için taraftarların bulunduğu yorumlar olumlu.

-Kendini geliştirerek her sene üstüne koyabilirse Türk futbolu önemli bir değer kazanacaktır.

-Sakatlanması çok olumsuz etkiledi yükselişini. Yoksa çoktan as kadroda değişmez olurdu. Akhisar'da ya da büyükler hücum etmişti alabilmek için.

-Bu yıl itibariyle keşfettiğim gayet gelecek vaat eden bir orta saha.

Taraftarlar, sahada yeşil siyah çubuklu ile Hasan Ali Adıgüzel’i yeniden görmek istiyor. Taraftarlar, yaşanan olumsuzlukları bir kenara bırakılmasını, Akhisarspor’un menfaatleri doğrultusunda ilerlenmesini ve genç futbolcunun kadro dışı bırakılma kararından dönülmesini yönetim kurulundan talep ediyorlar.

Hiç yorum yok