HEDEFLERİ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU!



BİRBİRİNDEN İDDİALI YARIŞMALARDA BOY GÖSTERECEKLER!
ERKAN MECİT VE OLİVİA MECİT TURNUVA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR! 

Uluslararası ve ulusal birçok vücut geliştirme yarışmasında aldıkları şampiyonluklarla başarı çıtalarını her geçen gün arttıran Erkan Mecit ve eşi Olivia Mecit, turnuva hazırlıklarını sürdürüyor.
Geçtiğimiz aylarda uluslararası W.A.B.B.A World Mr. & Mrs. Universe yarışmasından Türkiye’ye birincilikle dönen çift, yeni yılda da birbirinden iddialı yarışmalarda boy göstermeye devam edecek.
Önümüzdeki yılın Nisan ayında Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu’nun (IFBB) Türkiye’de düzenleyeceği Santonja Cup için hazırlıklarını sürdüren Erkan Mecit, bu turnuvada Türkiye’yi iddialı bir şekilde temsil edecek.
Uluslararası W.A.B.B.A turnuvalarına hazırlanan Olivia Mecit ise yarışmanın Kıbrıs ve Almanya ayağı için çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Olivia Mecit’e bu turnuvalarda eşi Erkan Mecit de eşlik edecek. Kıbrıs’ta düzenlenecek olan yarışmada ise başarılı çift, birlikte yarışmaktan keyif aldıkları ‘’Couple” kategorisinde beraber podyumda olacak.
Diğer taraftan başarılı sporcu Erkan Mecit, 2020’nin sonlarına doğru vücut geliştirme sporunun ana vatanı olarak sayılan ABD’de World Beauty Fitness &Fashion (W.B.F.F) yarışmasına katılmayı hedefliyor.

Hiç yorum yok