ÖZEL HABER/Özge Kırdar ‘’NineSet’’ ile İddialı Geliyor



Olimpiyat oyunları, CEV Şampiyonlar Ligi,  külüp başarıları, milli takım ve daha birçok sayısız başarıya imza atan voleybolcu Özge Kırdar iş dünyasına da adım attı.  Kırdar, kurduğu NineSet markasıyla sporcuların ve spor yapan insanların beklentilerini karşılamayı  hedefliyor.


Spor kariyerinde sayısız başarıya ulaşan Özge Kırdar Kinasts iş dünyasına da adım attı. Eşi Girst Kinasts ile birlikte yarattığı marka olan ‘’NineSet’’ ürünlerini 1 ağustos itibarıyla satışa çıkardı. Uzun yıllardır aklında olan bu projede  sporcuların yanısıra kendi ihtiyaçlarını da göz önünde bulunduran Özge Kırdar Kinasts ‘’İstediğimiz kalitede ürünleri bulmakta zorlanıyoruz, özellikle çorap ve büstiyerlerde. Tabii ki marka olması açısından çorap ve büstiyer yeterli olmayacaktı. Biz de bir sporcunun ihtiyaçlarını ne karşılar sorusunun cevabını ürünlerimize yansıttık. Sadece kendi tecrübelerim değil başka birçok sporcu arkadaşımın da fikirlerini alarak nelerin eksik olduğunu gözeterek markayı şekillendirdik. ‘’ şeklinde açıklamalarda bulundu.












‘’ÜRÜNLERİMİZ VOLEYBOL POZİSYONLARINI DİKTE EDİYOR’’

NineSet ürünlerinin voleybol pozisyonlarını dikte eden dizaynlardan oluştuğunu söyleyen Özge Kırdar Kinasts,’’ tişörtlerimiz voleybol pozisyonlarını dikte eden dizaynlardan oluştu. Hepsinin dizaynı özel olarak yapıldı. Yani bu tişörtleri dünyanın hiçbir yerinde göremezsiniz.’’dedi.
Özge Kırdar Kinasts aynı şekilde büstiyerlerde de voleybol pozisyonlarının olduğunu aynı zamanda spor dallarıyla uğraşan kişiler için de uğur getirdiğine inandığı  ‘’lucky sign’’ büstiyeri tasarladıklarını söyledi.

‘’AMACIMIZ DÜNYAYA AÇILMAK’’

Bundan sonraki beklentilerinin sporcuların ve spor yapan insanların beklentilerini tam olarak karşılayabilmek olduğunu söyleyen Kırdar, ‘’ Yakında web sitemizin ingilizce versiyonu da yayına girecek. Tabii ki amacımız önce Türkiye’ye daha sonra da dünyaya açılabilmek. Çünkü bu ürünle sadece Türkiye’nin eksiği değil diğer birçok ülkede iyi kalitede ürün bulamayan sporcuları barındırıyor. Küçük ve kuvvetli adımlarla ilerleyeceğiz, dilerim herkesin isteyerek giydiği merakla yeni koleksiyonları beklediği bir marka haline gelebiliriz.’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.
 
NineSet 1 Ağustos itibarıyla ürünlerini web sitesinden satışa çıkardı.

ESRA ÇAY-SPORDA MANŞET DERGİSİ

Hiç yorum yok