FUTBOLDAN SOĞUTURLAR ( ANTALYASPOR FENERBAHÇE )


Antalyaspor'un sezon başı kurduğu kadroyu görünce ne methiyeler dizmiştim. Neredeyse İlk yarı bitecek takım olma adına hiç ışık vermiyorlar. Rıza Çalımbay sonrası Leonardo ile daha geri gitmiş görünüyorlar.

Fenerbahçe'de değişen bir şey var mı derseniz kusura bakmayın hiçbir şey yok! İlk yarı doğal olarak Antalyaspor'dan iyiydi ama kötünün iyisi! Sahanın en kötü yeri ev sahibinin savunmasıydı.  Janssen ve Giuliano hırslarıyla gol pozisyonu üretmeye çalıştı. Aatıf zorladı zaman zaman. Savunma oyuncuları her ana müsaade etti ama golü 45. dakikaya kadar bekledik. Bu savunmaya gol atamayan kimseye atamaz.

İkinci yarı Fenerbahçe yine skoru koruma haline büründü. Skor olarak önde ama oyun olarak elle tutulur bir yanları yok. Karşısında tam istediği gibi bir rakip buldu sarı lacivertliler. Bal yapmayan arı misali bütün maç amaçsızca dakikaların bitmesini beklediler resmen. Nasri aldığı paranın onda birini bile hak etmiyor! Bir tane iyi oyuncu yoktu ev sahibinde.

Futbol adına söylenecek bir durum söz konusu değil! Futbolu ilk defa izleyen futbol böyle ise bir daha izlemem der! O derece keyifsiz bir akşam. Övülecek bir kişi vardı o isim Volkan Demirel. Yan top bırakmadı, Eto'o'nun karşı karşıya pozisyonunda açıyı iyi daralttı. Bu kötü Antalyaspor'dan bile gol yerdi Volkan iyi olmasaydı.

Geçtiğimiz hafta üç gol atan Soldado oyuna girip beş dakika sonra sakatlandı. Janssen cezalı. Soldado'nun durumu kritik bir vaziyet alacak. Fenerbahçe her hafta Sivasspor Antalyaspor gibi çok kötü rakipler bulursa kötünün iyisi futboluyla maçlarını kazanır. Fenerbahçe Anadolu takımı gibi maç kazanıyor. Büyük takım, şampiyonluga oynayan bir takım gibi değil! Sahi Fenerbahçe taraftarı mutlu mu?

Hiç yorum yok