HAK EDEN KAZANDI



Galatasaray 3’lü savunma oynuyor ve bu 3’lü : Carole , Semih ,Cavanda. Kenara bakıyorsun Ahmet Çalık orada oturuyor. Hem de bu sezon hiçbir şey oynamamış Trabzon’un göndermek için kırk takla atmış Cavanda sahadayken.
Tudor bu 3’lüyle neyi amaçladı gerçekten anlamak zor. Sezon başından beri her kafa topunda pozisyon veren Galatasaray’a Tudor bu 3’lü hatla çare olmaya çalışmış.

SELÇUK’UN DOKUNULMAZLIĞI

Galatasaray 15-20 pas yapıp topu 1 metre bile ileriye taşıyamadı. Galatasaray çok statik bir takım ilerideki oyunculardan Bruma hariç hepsi yerinde duruyor . Böyle olunca Trabzon takımının işi çok kolaylaştı rahatlıkla pres yaptılar. Selçuk İnan geriden nerdeyse hiç top çıkaramadı. Öyle ki Sneijder geriden top çıkarmaya nerdeyse Muslera’nın yanına kadar geldi.

Trabzonspor hücumlar Castillo tarafından etkiliydi. Yasin savunmada adam koşturmaktan hücumda etkinliğini azalttı.

Galatasaray’ı zayıf karnından vurarak öne geçti Trabzonspor.
Tudor’dan beklediğim ikinci yarıya 4’lü savunmaya dönerek 4-2-3-1 le devam etmesiydi ama o bunu yapmadı üstüne üstlük Josue-Selçuk değişikliğini de yapmayınca aynı durağanlık devam etti. Trabzonspor 2’yi buldu ve iyice rahatladı. Ersun Yanal Galatasaray’ı iyi çözmüş. Yine Carole’ün arkasına atılan topla pozisyona girdi Trabzonspor.

64. dakikada Uğur atılınca Josue’nin de çabasıyla Galatasaray biraz çabaladı ancak gol gelmedi ve mac bitti.

Trabzonspor kendini buldu. Yeni stadyumla birlikte ruhu yakalayan Trabzonspor’un önü açık. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu mevcut durum da göz önüne alınırsa sezonu 3. bile bitirebilirler. 

Hiç yorum yok