DİKİLİ BELEDİYE HENTBOL PLAY OFF AVANTAJINI KAPTI

 DİKİLİ BELEDİYE HENTBOL PLAY OFF'U GARANTİLEDİ



Erkekler Hentbol 2.Lig B Grup’ta Dikili Belediye Hentbol Erkekler takımı, İzmir Gençlik Merkezi'ni 35-34 mağlup ederek, Play Off maçları oynamayı garantiledi.                                                                      

Kınık Poyracık Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın başında iki takımında baskılı oyunu ile başladı. İzmir Gençlik Merkezi, ilk periyodu 13-16 üstün tamamladı.

Müsabakanın ikinci periyodunda farkı kapatan ve üstünlüğü ele geçiren Dikili Belediye Hentbol, karşılaşmayı 35-34 kazandı.

Maçta tutulamayan isim Yasin Yıldız oldu. (9 gol)

Maçın golcü ismi Yasin Yıldız'ın maç hakkında ve Play Off yolunda görüşleri şu şekilde:

2. devreye isteğimiz gibi başlayamadık fakat sonuç tahmin ettiğimiz gibi oldu. Play Offlara kalmayı başardık. Son maçta takım arkadaşlarıma, son dakikaya kadar olan mücadeleleri için teşekkür ediyorum. Daha bitmedi bizim için önümüzde liderlik maçı var ve onu da kazanıp lider olarak Play Offlara gitmek istiyoruz.🙏

Yanımızda bize destek olan herkese ve takımımıza her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Adil Kırgöz’e takım adına burdan çok teşekkürlerimi iletiyorum..

Hak ettiğimiz yer 1. Lig 💪💪

Dikili Belediye Henbtol, ligde son maçını (ertelenen) 27 Mart Pazar günü Bilecik Gençlik Sk ile İstasyon Çok Amaçlı Spor Salonu'nda karşılaşacak.


Hiç yorum yok