İLK MAÇ İLK SKANDAL! (Çaykur Rizespor Fenerbahçe)


 Sarı lacivertliler transfer dönemini en hareketli geçiren takım olmasına rağmen, göze hoş gelen bir kadro ile sahada değildiler. Oynadıkları son hazırlık maçlarını baz alınca, Fenerbahçe'nin zorlanacağını düşündüm. Trabzonspor maçında çok diri ve tehlikeli bir görüntü vermişti Rizespor. Yalnız Erol hoca kusura bakmasın da Tolga, Ozan'ı yedek bırakacak oyuncu değil...


Ev sahibi oyunu çok geriden kurmayı tercih ediyordu ve ısrarlarından vazgeçmediler. Fenerbahçe pres tercihini orta sahaya yakın yerden kullandı. Rizeli oyuncular pres gelince hemen uzun kullandılar, çoğunu da kaybettiler. İki takımda golü çok düşünen, sivrilen birer oyuncu vardı. Baiano ve Caner. Lakin gole en yakın yerden Fenerbahçe'yi golden eden de oydu. Kaleci Gökhan'ın hakkını verelim. Altay da mevkidaşına ben senden geri kalmam dercesine hamleler yapınca, ilk yarı golsüz bitti. 

Sonucunu kestirmenin çok zor olduğu bir maç izledik. Çok dengeli seyretti mücadele. Ta ki Skoda'nın golü gelene kadar. Haliyle risk alan Fenerbahçe'ye karşılık veremedi ev sahibi. Karşı atak silahlarını devreye sokamadı. Sürekli köşe vuruşu şansı bulunca birinde golü buldu Fenerbahçe. 

Aslında maçın bitiş düdüğü 90+5 olduğunda gelmedi. Hak düşmanları bırakmıyorlar temiz lig izleyelim. İzin vermiyorlar huzurlu maç yorumuna. Bir tane düdüklü hakem kıyafetli arkadaş çıkıyor piyasaya, akşamımızı mahvediyor... Arda Kardeşler verdiği penaltı ile, haksızca bir takımın puanını gasp etti, diğer takıma hak etmediği iki puanı kazandırdı. Lig "tatsız" başladı. Şimdiden dediler ki size temiz lig yok boşuna beklemeyin. Geçtiğimiz sezonun ilk maçında, Fenerbahçe'ye üç penaltı birden çalan kişi, bir sonraki sezon da ilk maça atanıyor ve böyle alakasız bir penaltı çalıyor... Buna alıştırılmaya çalışılıyoruz ama alışmayacağız. Kalemimizin mürekkebi bitmez! Siz ne kadar adaletsizlik yaparsanız biz o kadar sesimizi yükselteceğiz! 

Hiç yorum yok