Muhammed Furkan Bayındır Efeler Ligi'ne Transfer Sürecini Sporda Manşet’e Anlattı

Erkekler Voleybol 1. Lig takımlarından Milas Belediyespor'un başarılı voleybolcusu Muhammed Furkan Bayındır Efeler Ligi ekiplerinden Arhavi Belediyesi'ne transfer oldu. Bayındır transferini Sporda Manşet'e anlattı..






Başarılı voleybolcu Muhammed Furkan Bayındır Efeler Ligi'ne transfer oldu. Bayındır transfer hikayesini şu şekilde anlattı: 
''Bu sezon transfer hikayem benim adıma gerçekten çok garip oldu. Transfer sezonu başladığından itibaren teklifler olmuştu ve Alanya Belediyesi ile anlaşmıştım. Ardından son anda çıkan pürüzlerden dolayı iptal oldu. Vardır bir hayır diyerek bekleme sürecine geçtim ve 2 gün sonra Efeler Ligi ekiplerinden Arhavi Belediyesi ile anlaştım. Gerçekten benim için unutamayacağım bir süreç gerçekleşti. ''


            ''YENİ BİR TAKIM VE YENİ BİR LİG BENİM İÇİN EN BÜYÜK BASAMAK''

Başarılı voleybolcu en önemli  hedeflerinin arasında öncelikle kendini en iyi şekilde sahaya yansıtmak olduğunu ve yeni bir takım ve yeni bir ligin kendisi için en önemli basamak olduğunu da sözlerine ekledi. Bayındır'ın amacı hem takımda hem de ligde kalıcı olmak.


Muhammed F.Bayındır daha önce Okyanus Koleji, Es Voleybol, Tfl Altekme ve Milas Belediyespor'da forma giymişti.



Esra Çay / Sporda Manşet

Hiç yorum yok