ÖZEL HABER | İşitme Engelli Çağla Nur Uzundurukan Süper Lig'e Transfer Oldu

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden İzmit Belediyespor özel bir oyuncuyu renklerine bağladı. İşitme engelli Çağla Nur Uzundurukan bundan sonra İzmit Belediyespor forması giyecek.







İşitme engelli Çağla Nur Uzundurukan Süper Lig ekiplerinden İzmit Belediyespor ile anlaştı. Sporda Manşet Dergisi'ne özel açıklamalarda bulunan Uzundurukan, Süper Lig'de oynamanın en büyük hayali olduğunu söyledi.

Uzundurukan'ın açıklamaları şöyle: ''En büyük hayalim Süper Lig'de oynamaktı. bu hayalimi gerçekleştirmek için de antrenörüm Davut Güngör ile DG Akademi'de çalışıyordum. Fırat Hoca'mı da İstanbul Üniversitesi'nden tanımaktayım. İzmit Belediyesi Spor Kulübü'nden teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim. Beni bu takıma layık gören Fırat Hoca'ma ve Kulüp Başkanım Uğur Koştur'a minnettarlığımı sunarım. Bana güvenenleri utandırmamak için elimden geleni yapacağım. ''

TAKIMIN DEĞİŞMEZ OYUNCUSU OLMAK İSTİYORUM


Çağla Nur Uzundurukan gelecek planlarını ise : ''En büyük ideallerimden biri olan Süper Lig'de oynama hayalimi gerçekleştirdim. Bundan sonra çok çalışarak bana güvenen Fırat Hoca'mın yüzünü güldürmek için çok çalışıp takımın değişmez oyuncusu olmak istiyorum. '' sözleriyle aktardı.

İzmit Belediyespor forması giyecek Çağla Nur Uzundurukan, daha önce İstanbul Üniversitesi, Dostluk Spor ve Mersin Üniversitesi takımlarında forma giydi. Başarılı basketbolcu işitme engelli U20 takımında Avrupa Şampiyonluğu yaşayıp en iyi beş ödülünü aldı. ABD'de gerçekleşen dünya şampiyonasında ise en iyi guard seçildi. Uzundurukan, aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Spor Bilimleri Fakültesi'nde 3. sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatını sürdürüyor.






Esra Çay/Sporda Manşet

Hiç yorum yok