HAMZAOĞLU VE TERİM BİRLİK ÇAĞRISINDA BULUNDU

Maç sonu röportajına birlikte çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu birlik beraberlik çağrısında bulundu.






Süper Lig'in 24. Haftasında Galatasaray sahasında Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti ve ligdeki galibiyet serisini 8'e çıkardı. Sarı-kırmızılılara karşılaşmada galibiyeti getiren golleri 3. Dakikada Donk ve 33, 69. Dakikalarda Falcao kaydetti. Bu sonuçla ligde üst üste 8. Galibiyetini elde eden Galatasaray puanını 48'e yükseltti ve ligde 2. Basamağa çıkmış oldu. Konuk takım Gençlerbirliği ise ligde 11. mağlubiyetini yaşadı ve 27 puanla 11. Sırada kaldı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu maç sonu açıklamasına birlikte gelerek maçla alakalı konuşmayacaklarını ve şehitlerimize başsağlığı dilediklerini beyan ettiler.

"UMARIM HERKES AYNI DİLİ KONUŞUR"

Terim, "Allah kimseye evlat acısı vermesin, bu öyle kolay bir şey değil. Ben ülkemizin bir arada durmasının, hepimizin kol kola girmesinden yanayım. Safları sıklaştırma zamanıdır, tam o zamandır bu zaman. Ümit ederim ülkede herkes aynı dili konuşur, sadece bizler değil, her platform. Ne muhalefeti, ne iktidarı, herkesin aynı dili konuşma zamanı. Biz bu ülke için Ay yıldızı taşıdık, 50 senedir İstiklal Marşı söylüyoruz sahalarda. Birinin ayağına taş değmesi bizi herkesten fazla üzer" dedi.

Hiç yorum yok