''GELECEK KONUSUNDA BEN DE HEYECANLIYIM''

Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil, isminin sık sık Fenerbahçe ile anılması hakkında açıklamalar yaptı.
Arsenal'in orta saha oyuncusu Mesut Özil, transferi için Fenerbahçe ile isminin sık sık anılması hakkında yayıncı kuruluşa konuştu.

"HEYECANLIYIM ama..."







Mevzu hakkında kısa bir izahat yapan Mesut Özil, "Buradaki bu yıl ve seneye de olmak üzere devam edecek sözleşmeımdan çok memnunum. Şimdiden geleceğin ne getireceğini söylemek olmaz, gelecek konusunda ben de heyecanlıyım ama neler olacağını bilemiyorum" dedi.

"ELNENY KARDEŞ GİBİ..."

Beşiktaş'ta forma giyen Elneny hakkında da mevzuşan Mesut, "umarım Elneny geri dönmek için yine bir şans bulur. Teklif almış olduğunda Türkiye'yi bilen birisi olarak yanıma gelerek oradaki yaşfakat dair sorular sordu. Ona orada oynamasının çok iyi olacağını söyledim. Mısır ve Türkiye'nin kültürlerinin ve yemeklerinin benzer olduğunu söyledim. ümit ederim geri rotatif çünkü onunla çok eğleniyorduk. O benim için ufak bir kardeş benzer biçimde" ifadelerini kullandı.

Mikel Arteta ile çalışmaktan ötürü memnun bulunduğunu vurgulayan Mesut Özil, "Arteta, daha önceki röportajlarımda da söylediğim benzer biçimde kendisinin bu kadar kısa sürede kulübü benimsemesi birçok insan için şaşırtıcıydı. İyi bir iş çıkarıyor. Başarı mevzusunda açlığı var. Onunla ilgili her şey olumlu aşama kaydediyor. Uzun süre vazife icra eden menajerlerin ardından onların yerine gelip vazife yapmak oldukca zordur. Arsenal'da de bunu görüyoruz. İnsanlar sizden derhal aynı şekilde başarıyı sürdürmenizi bekliyor. Arteta'nın hikayesi birazcık farklı çünkü ne zaman futbolu bıraktığını hatırlamıyorum fakat üzerinden çok uzun süre geçmemiştir. Bu sayede oyuncuları daha rahat anlayabiliyor. Arteta, futbolcularla nasıl konuşması icap ettiğini, onların nasıl düşünüp iyi mi hissedebileceği mevzusuna çok hakim. Takım için en önemli şey pozitif yönde bir ortamın oluşmasıdır. Arteta da bu mevzuda fazlaca başarılı." şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok