ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI! (Galatasaray Antalyaspor)

Galatasaray taraftarının bu maçtan hiçbir beklentisi yoktu. Kaza bela galip gelelim, devreye girelim, çürükler gitsin diye dua ediyorlardı. Daha ilk saniyelerde Mariano'nun düştüğü acizliği örnek verebilirim. Aynısının laciverti diğer tarafta Nagatomo...

Galatasaray devre arasında kadrosunu yenileyip her şeyden çok güç çalışması yapmalı! O kadar güçsüzler ki her ikili mücadelede bariz belli oluyor. Bir şekilde goller atıyorlar. Oyunun gelişine bakıyorsun, üç farklı öne geçtiğini gösteren bir görüntü yok sahada. Oyuncular rakibini sindiremiyor, kendini kabullendiremiyor. Tuzlaspor karşısında bile ikili mücadele konusunda eksik kalan bir oyuncu grubu var... Son zamanlarda bu kadar fizik gücü düşük bir Galatasaray görmedim. Omuz omuza her mücadeleyi kaybediyorlar. Antalyalı oyuncunun bir kere silkmesi yetiyor. Bir iki oyuncu istisna. İkili mücadeleden bu yüzden kaçıyorlar.

Başta Taylan olmak üzere, Ömer, Donk, Marcao, Lemina, biraz Seri iyiydiler. Asistine rağmen Mariano kötü, Feghouli yine lakayıt, Falcao iki gole rağmen kondisyon sorunu tavan. Kısaca yarım Galatasaray bu skoru alabiliyor. Tam olsa kim bilir nasıl bir performans izleyeceğiz. 

İkinci yarı takımı ayakta tutan, bel kemiği Lemina idi. Takım savunmasına müthiş katkı sağladı, gol de önledi. İleri taşımada Ömer tek çabalayandı. Babel'e asisti şiir gibiydi. Muslera yine üzerine düşen anlarda tebessüm ettirdi. Taylan ikinci yarı öncesi ilk transfer olarak kabul edilebilir. 

Galatasaray ikinci yarı sırıtsa da farklı galibiyet geldi. Şimdi ikinci devre kurulacak takımı bekleyeceğiz. Önce bekler! Sonra hücum hattı. Orta alan için pek değişeceğini söyleyemem. Belki bir hamle gelir oraya. Transfer yetmez. Çok ciddi çalışması lazım bu takımın. 

Hiç yorum yok