(ÜÇ MAYMUN OYUNU (Beşiktaş Alanyaspor)

Muhtemel şampiyonluk adayları sezona kötü başlayınca, Alanyaspor ön plana çıkan ekip oldu. Beşiktaş tarihinin en kötüsü şu an. Avrupa liginde aldıkları trajik mağlubiyeti unutturmak için çıktılar sahaya.

Siyah beyazlıların bundan önceki maçlarında kötü oynadığını söylemek haksızlık olur. Sonucu alamıyorlar. Çabaları sonuca yansımayınca, tabii ki olumsuz eleştiriler uçuşuyor havada. Bu maça da oldukça istekli başladılar. Yine oyunu rakip yarı alana yıkma ve topa sahip olma bakımından sıkıntı yaşadıklarını gördük. Üçüncü bölgeye kadar iyi hareketlenseler de gollük pozisyon yaratamıyorlar. En net şansı Cisse ile harcadı Alanyaspor. Yalnız mücadeleyi takdir ettim.

İkinci yarı hakem skandalına şahit olduk maalesef. Beşiktaş'ın kazandığı penaltıda defans oyuncusu dokunmuyor, çekiyor ayağını. Nkoudou rakibinin ayağını görüp atıyor kendini. Orta hakeme bu pozisyonda kızmam ama VAR başındakiler çağırmadı. Peki, Atiba'nın elle net penaltıya sebebiyet verdiği anda hepsi niye üç maymunu oynadı? Çıkarınız mı var? Planınız mı? Bu penaltıyı hangi hakla es geçersiniz? Ardından güzel bir organizasyon ile fark ikiye çıktı ama galibiyet kirlendikten sonra ne anlamı kalır ki...

Hiç yorum yok