GÖNÜLLERDE KAZANMAK YETMİYOR! (Galatasaray Real Madrid)

Real Madrid'e karşı nasıl başlanabilir sorusunun cevabını sahaya yansıttık. İki kere kaleciye takılıp, bir kere de Babel'in kontrol edemediği net pozisyonlar var. Maçın heyecanına kapıldılar sanırım. Başka zaman bu pozisyonlar gelse belki kolayca gol yaparlar. Asıl şimdi lazımdı...

Bu kadar iyi başlamışken ne oldu da geri düştük? İki tane arkadaş var bu takımda, pas trafiğini diğerlerinden daha iyi yapması beklenen! Bu iki arkadaşın acayip pas hatalarından biri karşı atağa dönüştü ve ağlarımızda gördük topu. Belhanda ve Seri hangi performans ile sahaya çıkıyorlar anlam veremiyorum. Sivasspor maçını berbat eden ikili, Real Madrid maçını ne yapmaz? Seri kadar pısırık bir orta saha oyuncusuna çok az rastlanır. Belhanda'nın pas hatalarını geçtim, penaltı noktasından kalecinin üzerine vurduğu topa ne demeli? Bu adam kendinden nefret ettirmeye çalışıyor sanki... Oyundan çıkarken yaptığı hareketler? Serseri!

Kafa kafaya giden bir ilk yarı sonunda, basit hatadan geride girmek can acıtıcı. Fatih hocanın inadı kendisine de zarar veriyor. Gençlerbirliği maçı sonrası "yüreğini ortaya koyan oyuncuları tercih etmeliydim" demişti. Şener koydu yüreğini, Ömer koydu! Niye Mariano Belhanda Seri oynuyor? Tecrübe diyecekler, bu mu tecrübe? Gol yediriyor adamlar! Ömer Şener yedirse kim kızar? 

Fatih Terim sanki birileriyle uğraşıyor. Herkesin gördüğünü görememesini iddia edemem. Sanki bana bunları aldınız ya da istediğimi alamadınız alın izleyin der gibi oynatıyor gamsızları! Galatasaray'a bile bile zarar verecek dünyadaki son Galatasaraylı belki de. Böyle bir çıkmazda kaldım bu konu için. İnanın Real Madrid oynamadı, bizim saçma pas hatalarımız sonucu pozisyonlar buldu. Maç boyu zamana oynadılar, top bizdeydi ama top bizdeyken onları dinlendiriyoruz sürekli! Hız yok, üretkenlik kısıtlı, final pasları başarısız. Bulduğumuz pozisyonlar var ama şans ve beceri yok. Üçüncü şampiyonlar ligi maçı bitti, taraftar gol diye ayağa kalkamadı daha! Son iki maçta mücadele takdir edildi de gönüllerin kazanması yetmiyor! 

Artık Avrupa ligi daha gerçekçi bir hedef. Rakip Club Brugge. Deplasmanda PSG ve Real Madrid'den puan alacağımızı sanmıyorum. Öyle maçlar geride kaldı ki şu an 9 puanda bile olabilirdik. İlk maçta Babel'in pozisyonu, ikinci maç Seri'nin şutu, bu maçta ahlar vahlar eşliğinde kaçan fırsatlar. Düşündükçe daha da üzüyor insanı. 

2 yorum:

  1. Belhandaya 10 numara kesinlikle yakışmıyor. Serininde sektòr değiştirmesi gerekiyor. Futbolculuk hiç yakışmıyor ona.

    YanıtlaSil
  2. Iyi bir yazı olmuş. Severek okuyorum, keşke dün yenseydik de mutlu bir şekilde okusaydık. Seri berbat oynaxi

    YanıtlaSil