BEKLENTİ KARŞILANMADI (Fenerbahçe Ankaragücü)

Bir haftadır Alanyaspor maçını konuşuyor Fenerbahçeliler. Kural hatası diyorlar halbuki açık şekilde tarif ettikleri pozisyonların kural hatası olmayacağı yazıyor talimatlarda. Fakat savunmadaki hatalar unutuldu, oyundaki eksiklikler konuşulmadı. Bir maçtan çok daha fazlasını kaybettiler. Ali Koç'un Fatih Terim açıklamaları cabası. Koca kulüp yöneticisi, taraftarı bunlarla uğraşıp başarılı olacağına mı inanıyor. Hadi diyelim oldu, sinecek mi içlerine?

Bakın, bireysel hatalar hiç düzelmemiş. Daha ilk dakikalardan başladı. Rami ve Zanka özellikle. Fenerbahçe'nin rüzgarını kestiği gibi, geri düşürdü hatalar düzelmeyince. Orgill affetmedi. Peki sonra ne oldu? Abdulkadir Bitigen girdi devreye, beraberliği sağladı. Korner ile alakası olmayan pozisyonda öyle gördü(!) sonra Korcan çıktı boşa skor eşitlendi. Ardından Fenerbahçeli oyuncular dirsek taban kullandı, kart vermedi. Aksine o pozisyonların çoğunu Fenerbahçe lehine faul verdi... 

Neden oldu bunlar? Bir hafta boyunca mağduriyet oynayan Fenerbahçe yönetimi yüzünden. Haklı olsalar amenna. Burada mağdur edenlere kızarak başlardım. Lakin Fenerbahçe yönetimi tribünlere oynuyor, tribünlerin hoşuna gidiyor bu, farkına varacaklarken... Alın işte iki satır futbol konuşturdular. Sitemimiz bu düzene işte! Saha dışında oynamayı bırakmaları lazım yönetimlerin. Bırakın da futbol konuşalım...

Metin Diyadin uyudu kenarıda. Canteros ve Moke resmen sabote etti takımını. Derseniz ki kimi alsın haksız demem. Lakin öyle oynayan da kalmamalı sahada. Oyundan çıkanlar kalanlardan iyiydi. Yenilen ikinci golde yapılan pas hataları komikti. Golün hazırlanışı güzeldi yalnız. 

Fenerbahçe'de bir düşüş var ilk maçlara nazaran. Bu Ankaragücü evinde Malatyaspor'dan dört gol yedi! Sen evinde trajik hataları değerlendirdin, iyi oynayarak değil! Güvensizlik vardı. Maçtan önce farklı kazanma hesabı yapan Fenerbahçe taraftarı da tek farklı galibiyeti pek kabullenememiştir. Üstelik net beraberlik şanslarını da değerlendiremediler. Orgill karşı karşıya golü atsa, Ankaragücü puanla dönecekti. Çok fazla şut çekti Fenerbahçe. Şutların kalitesi tartışılır. İstatistiklere bakan yanılır! İzleyenler kesinlikle beğenmemiştir.

Hiç yorum yok