Günün Transfer Gelişmeleri


Transfer döneminin bitmesi çok kısa bir süre kalmasına rağmen kulüplerde hareketlilik sürüyor. Fenerbahçe’de rota sol bek Durmisi üzerinde olurken aynı gün içerisinde birkaç kulüpten kötü haberler alındı. Galatasaray ise Falcao için özel jeti hazırladı. Beşiktaş ise Vida sakatlığıyla şok bir gün geçiriyor. Daha fazlası ve tüm detaylar haberimizde…

Roma’nın sol beki Kolarov ile anlaşma sağlanmamasının ardından gözler Milan’a çevrilmişti Fenerbahçe’de. Genç yetenek Diego Laxalt için kiralama formülü masadaydı. Ancak Milan kulübü tarafından teklif kabul görmedi. Orta saha için ise Juventus’ta bulunan Khedira ismi geçiyordu. Juventus ise oyuncuyu bırakmaya yanaşmıyor. Fenerbahçe’de Hasan Ali’nin sakatlığında sol bek Rıza Durmisi olacak gibi. Comolli’nin getirdiği Frey ise 1 yıllık anlaşmayla Nürnberg’e gitti. Alman ekibinin satın alma opsiyonuna sahip olduğu da öğrenildi.



Kırmızılı İrfan Can Kahveci Fenerbahçe’yi İstiyor

Medipol Başakşehir’in genç isimlerinden milli futbolcu İrfan Can Kahveci ile ilgili önemli gelişme yaşandı. Medipol Başakşehir yönetimiyle görüşen yıldız oyuncunun Fenerbahçe’ye gidebilmek için kolaylık talep ettiği gelen haberler arasında. Fenerbahçe’nin teklifi geçerli olurken 24 yaşındaki merkez orta sahanın da çok istekli olduğu belirtildi. Ancak İstanbul ekibi 7 Milyon Euro bonservis istediğini ifade etti. Ali Koç ise hem İrfan Can hem de Mahmut Tekdemir için bu hafta içinde Göksel Gümüşdağ ile görüşme gerçekleştirecek. Ersun Yanal tarafından iki oyuncunun da ısrarlı bir şekilde istendiği de biliniyor.


Trabzonspor Golcüsünü Buldu
Günün transfer gelişmeleri Trabzonspor kanadında da hareketli geçti. Fransız basınının Monaco’yu eleştirdiği Sturridge artık bordo mavi formayı giyecek. İngiliz oyuncuyla her türlü konuda anlaşma sağlandı.


Hiç yorum yok