Boluspor'da Talimat İddiası

2019-2020 sezonu hazırlıklarına 3 Temmuz Çarşamba günü başlayan Boluspor'da gergin olağan kurul sonrasında da sular durulmuyor. Adayların çekilmesiyle birlikte tek aday olarak seçime giren Necip Çarıkçı tekrar başkanlık koltuğuna oturmuştu.Ancak altyapıda Bolusupor'un yenilemediği bazı sözleşmeler Necip Çarıkçı'nın Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan talimat aldığı iddialarını gündeme getirdi.









Boluspor'da olağan genel kurul sonrasında başkanlık koltuğuna oturan Necip Çarıkçı'nın ilk hamlesi A takımın başına Giray Bulak'ı getirmek olmuştu. Ancak  altyapıda 31.02.19 tarihinde sözleşmeleri biten bazı altyapı hocalarının sözleşmeleri yenilenmemiş, takıma 200.000 TL kazandıran şampiyon U19 hocası bile imzaya çağrılmamıştı. Boluspor'un yenilemediği bu sözleşmeler altyapıda ters giden bir şeyler olduğu sorununu akıllara getirdi. Son günlerde ortaya çıkan dedikodular  Başkan Necip Çarıkçı'nın Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan altyapı için talimat aldığı yönünde olurken Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü Rasim Özdemir konuyla ilgili  bir kamuoyu bilgilendirmesi yayınlayarak iddiaları yalanladı: 


'' Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan, yeni sezona şampiyonlu parolasıyla giren şanlı Boluspor'umuzun hedeflerine ulaşması ve mali yapısının güçlenmesi için çalışmalarını var gücüyle sürdürmektedir.Ancak son zamanlarda Boluspor Kulübü'nün yapmış olduğu birtakım uygulamalar ve değişikliklerin Belediye Başkanımız sayın Tanju Özcan'ın isteği doğrultusunda yapıldığı şeklin de asılsız iddialar atılmaktadır. Söz konusu uygulamaların ve değişikliklerin tümü Boluspor Kulübü yönetiminin tasarrufu olmakla birlikte; Sayın Özcan'ın ilgisi ve bilgisi dahilinde değildir.Bolu kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.''

Kaynak: markaboluspor.com
Haber: Sporda Manşet Dergisi / Esra Çay

Hiç yorum yok