Younes Belhanda'dan itiraf geldi



A Spor'a konuşan Belhanda, "Galatasaray'da oynamaktan dolayı çok büyük gurur duyuyorum. Hem Türkiye'de hem yurt dışında çok yandaşı olan bir takım. Ben bu takımda iki senede iki defa şampiyon oldum. Çok mutluyum. Gittiğim yerlerde şampiyonluk yaşadım. Bu da yeteneklerimin sahaya yansımasından kaynaklanıyor fakat sadece bundan değil, yeteneğimin takımla bir araya gelmesi de bunu sağladı. Her vakit gol atamıyorum belki fakat farklı alanlarda ekibime hizmet ediyorum." dedi.


'Şampiyonluğu hissettiğin an neydi' şeklinde yöneltilen soruya tecrübeli oyuncu, 'Antalyaspor ve Akhisarspor maçlarında hissettim. Çünkü orada hakikaten Allah'ın bize çok büyük bir yardımı bulunduğunu düşünüyorum. Onun yardımıyla bu şampiyonluğa ulaştık.' şeklinde yanıt verdi.

"Küçüklüğümden beri böyleyim"

Kişiliğiyle ilgili de yorum meydana getiren Belhanda, "Küçüklüğümden beri böyleyim. Saha haricinde daha mülayim bir adamım ama saha içinde böyle olamıyorum. Sahadayken orası benim oyun alanım ve orada kendi oyunumu yansıtmalıyım. Benim oyunumun üzerine oyun oynanmasını sevmiyorum. İstatistiklerden daha çok saha içinde ne icra ettiğinıza bakmak gerekiyor. Asist yapmıyor olabilirim fakat eylemin başladığı nokta çok önemli. Gol mevzusunda ise, 10 değil 8 numara olarak oynuyorum. İki senedir şampiyonuz. Daha çok buna bakmak gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok