Kübra Erat Sporda Manşet'e Özel Açıklamalarda Bulundu

2019 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası aday kadrosuna seçilen Kübra Erat Sporda Manşet’e özel açıklamalarda bulundu.




Geçtiğimiz günlerde 2019 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası aday kadrosu açıklandı. 27 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek şampiyonanın aday kadrosunda birçok önemli ismin yanı sıra BOTAŞ Spor’dan Kübra Erat da yer aldı.

Kübra Erat, milli takım aday kadrosuna seçilmesiyle ilgili Sporda Manşet’e şu açıklamalarda bulundu: ‘’Bu duygunun tarifi yok ama benden daha fazla ailem sevindi. Onlar için gurur verici olmalı. Tabii ki benim için de gurur verici. Türkiye’yi temsil edebiliyor olmam, aday kadrosunda olmam bile büyük bir sevinç.’’

Erat, milli takıma seçilme sürecinde neler yaşadıklarını :’’ Kadroyu sezon sonunda açıklayacaklar diye biliyorduk. Ben çalışmayı hiç bırakmadım, açıklanınca hazır olmam gerekiyordu ve çok çalıştım’’ sözleriyle ifade etti. Hedefinin milli takımda kalıcı olmak olduğunu belirten Kübra Erat , Türkiye’yi ve Ay Yıldızlı formayı en iyi şekilde terletmek ve temsil etmek, hatta kadroda son 12’ye kalıp Avrupa Şampiyonası’nda derece elde etmek istediğini de sözlerine ekledi.

ESRA ÇAY/SPORDA MANŞET

Hiç yorum yok