SONRADAN AÇILDILAR (Trabzonspor Antalyaspor)


Trabzonspor hala üçüncü sırayı kovalıyor, hedefsiz diyemeyiz. Olcay affedildikten sonra kadroya girmeye başladı. Kendine bakmış ama! Sahada sırıtmıyor. Rodallega'nın yokluğunda hücum hattındaki herkese çok iş düşüyordu.

Tribünlerde çok boşluk gördüm. Uşaklar üç hafta araya rağmen acaba özlemedi mı sevdalarını? Belki de hafta içi olduğundandır. Bordo mavililer büyük savunma zaaflarıyla başladı. Özellikle Hüseyin Türkmen çok aksadı. Bunlardan birini çok iyi değerlendirdi Antalyaspor ve Doukara süper bitirdi. Ardı geldi hataların. Önce direk sonra Uğurcan'ın şansı yardım etti. Yoksa şok bir skor ile devreye girebilirlerdi.

Trabzonspor potansiyeli çok yüksek oyunculara sahip. Sadece yarışma alışkanlığı kazanmalılar. İkinci yarıya müthiş hırslı başlayınca tribünler de devreye girdi. Antalyaspor ceza sahasına hapsoldu. Ne ileride top tutabildiler ne de pas organizasyonu yapabildiler. Gol için çılgınca saldıran ev sahibi skor eşit giderken ucuz yırttı. Kamil Ahmet çok sert bir müdahale yaptı ve sarı kart ile kurtuldu. Maçın kırılma anı buydu. Uzatmalarla beraber kırk dakika eksik kalacaktı takımı!

Bu baskıya dayanamazlardı zaten. Üst üste denemeler Abdülkadir'in yeter artık dercesine şutu sonrası son buldu ve öne geçtiler. Ardından Nwakaeme başladı. Çok enteresan bir oyuncu. Dar alanda ve bire birde o kadar sakin ki karşısındaki savunmacıyı çoğu zaman çaresiz bırakıyor. Üçüncü goldeki asisti ayakta alkışlanır. 

Antalyaspor takımında bitiricilik sıkıntısı var. Çabuk kırılıyor ve oyundan düşüyorlar. İkinci yarı Serdar Özkan oyuna girene kadar hücumda pek varlık gösteremediler. Yalnız maçın Murat Cem'in golüyle bitmesi ayrı keyif verdi bizlere. Gençlerin icraatlarına hastayız. Topu aldığı anda taraflı tarafsız herkes ayağa kalkmıştır. Kötü başladıkları maçı çok iyi bitirdiler. Oyun içinde kopmalar yaşamasalar daha rahat bir mücadele olurdu onların adına.

Hiç yorum yok