GOLLÜ MAÇIN YILDIZI MUSLERA? ( Galatasaray Antalyaspor )


Skoru aldı Galatasaray ama sahada akılcı bir hal göremedim. İlk yirmi dakika hücumda etkili olmaya çalıştı ev sahibi. Antalyaspor hiç varlık gösteremedi bu dakikalarda. Galatasaray'ı iç sahada coşkusuyla biliyoruz. Fakat çoğu kez gereksiz frene basmaları rakibine direnç kazandırıyor. Bilmem bunun farkındalar mı?

Eleştirilere hedef Diagne'nin asisti ve Feghouli'nin şansıyla öne geçtiler. Bu dakikadan sonra anlamsız şekilde yavaş oyun ve geride amaçsızca pas yapmaları, dakikaları boşa öldürdü.

Galatasaray'ın uyuşuk yapısını fark eden kırmızı beyazlılar oyuna ağırlık koydu. Pozisyonlar buldu. Basit hataları olgunlaştırdı. Lakin sezon sonu gitsin dedikleri Muslera harika refleksler ile golleri önledi. Kendisine hep son düzlükte şampiyonluk moduna girdi derler. O esintileri sundu. 

Emre Akbaba geri hiç iyi dönmedi. Sahada olduğu süre boyunca resmen bir kişi eksik oynattı. Görünüşe göre kendine hiç iyi bakmamış. Takım arkadaşı Emre Taşdemir bir buçuk yıl oynamadı, bakın ne kadar diri. Donk Ndiaye'yi aktifleştirdi.

Onyekuru Galatasaray'ın ikinci golünü atana kadar neler oldu neler. Resmen beş gollü galibiyete gölge düşürdü. Muslera müthiş performans göstermese, belki bugün puan kaybını yazıyordum. Direkten dönen toplar var! Sahada Galatasaraylı oyuncular tribünde taraftarlar hiç konsantre değildi. Maç gidiyor ışık şov yapıyorlar... Maçın hakemi ev sahibi aleyhine abuk sabuk düdükler çaldı. Yalnız bir tanesi var ki resmen tribünleri ve oyuncuları kendine getirdi. Onyekuru bomboş giderken faul ile oyunu durdurdu. Oyuncular gerildi. Ne olduysa ondan sonra yaşandı. Fark geldi. Diagne de İki kere attı, biri sayıldı. 

Skora göre yorum yapmam. Bu Galatasaray'ı hiç beğenmedim. Gol pozisyonları dışında sahada güven veren bir takım göremedim. Antalyaspor baştan maça dirençli başlasa farklı konuşurduk. Luyindama'ya gerekirse kafasına vura vura risk almadan oynaması gerektiğini öğretmeleri lazım! Beş golle galip geliyorsun ama kalecin maçın yıldızı oluyor(!) Haftaya ne yapacağını bilmediğimiz bir kadroya sahip Galatasaray. Bu kadar geride kalmışken şampiyonluk reaksiyonu verdiklerini göremiyorum. Lig tiyatro kabul ama senin bu görüntüyü vermemen gerekiyor! 

Hiç yorum yok