Fenerbahçe'de Dirar kıymete bindi!



Aykut Kocaman döneminde ekibin vazgeçilmezlerindendi. Gerçek mevkii sağ bek olmasına karşın, sağ açıkta vazife yaptı, 37 maçta 5 gol, 8 asistlik performans sergiledi. Fas Millî ekipı'yla Dünya Kupası'nda boy gösterdi. Turnuva sonrası izinliydi ama başkan, hoca değişikliğini göz önünde bulundurup, İsviçre kampında aldı. Tecrübeli oyuncunun bu gayretli çabasının karşılığı ise hiç beklemediği şekilde oldu. Transfer periyodunun bitmesine kısa bir süre kala Damien Comolli, Dirar'a kadroda düşünülmediğini ve kendisini Arap takımlarına satmayı düşündüklerini söyledi.

KIYMETE BİNDİ

Her şey bundan sonrasında oldu. Dirar'ın Comolli'ye rest çekmesiyle süregelen gerginlik, Faslı yıldızın kadro dışı bırakılmasıyla sonlandı. Ancak Ersun Yanal'ın göreve gelmesiyle çıkan genel afla beraber takıma dönebilen Dirar herkes parmak ısırttı. Düne kadar istenmeyen Dirar, şu anda sakatlığın sebebiyle takımdan uzak ve sağlık ekibi ise onun için seferber. Faslı yıldız, örnek olan çalışma disiplinin yanı sıra birleştirici yapısıyla herkesin saygısını kazanmış durumda. Yönetim, Ersun Yanal'ın verdiği rapor doğrultusunda Dirar'la yeniden masaya oturmayı planlıyor. Hatta Faslı oyuncuya kaptanlık teklifi de yapılacak.

KISA BİR MOLA

Fenerbahçe, Ankaragücü deplasmanında oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Millî oyunculardan yoksun çalışan sarı-lacivertliler, U21'de forma giyen futbolciların iştirakıyla bir antrenman gerçekleştirdi. Ersun Yanal, top kapma ve pas çalışmalarının peşinden çift kale maç yapan oyuncularına 1 gün izin verdi.

Hiç yorum yok