HOROZ DÖVÜŞÜ ( Bursaspor Fenerbahçe )

İnanın son zamanlarda süper ligde bu kadar kalitesiz bir maç izlediğimi hatırlamıyorum. Hani eğlence için bazı etkinlikler yaparlar da gözleri bağlayıp sahada futbol oynamaya çalışırlar ya işte sahada izlediğim oyuncular onlar kadar komik bir futbol sergilediler. Topu ayağına alan, ya Allah dedi vurdu nereye giderse! Ayağındaki topu tutamayan mı ararsın, eline gelen topu tutamayan kaleciye mi bakarsın, yerde duran topun etrafında dört beş tane oyuncunun debelendiğine mi şahitlik edersiniz, acayip bir oyuncu grubu vardı sahada. Resmen horoz dövüşü...

Sahada göz kanatan bir futbol oynanırken, gelen gol tamamen tezat bir kalitede. Şahane bir gol attı Soldado. Ondan sonra da hazır öne geçmişken can havliyle pres yapmaya çalıştılar. Bursaspor iki tane çok net fırsatı harcadı. Hele ilk yarı Aytaç'ın pozisyonu... Dışarı vurmak daha zordu.

Belki hoşunuza gitmeyecek ama koca Fenerbahçe, kümede kalmaya çalışan, karambole deplasmanda öne geçip skoru korumaya çabalayan ve hedefi ligde kalmak olan takımlar gibi oynadı! Bu kadar yeteneksiz bir oyuncu grubunu sarı lacivert forma altında izlememiştim. Bursaspor resmen istemeye istemeye golü buldu. Fenerbahçe için bu daha kötü oldu. Korumaya çalıştığı skoru son dakikada kaybetti. Golden önce faul var mı derseniz, ortadayım! Lakin ilk yarıda Ertuğrul Skrtel'in formasını çekti düşürdü ceza sahasında. Cüneyt Çakır resmen eyyam yaptı ve gidip bir daha yapma dedi. Açık bir penaltı bu!

Fenerbahçeliler hakem mi konuşmalı yoksa yetersiz takımlarını mı? Resmen psikoloji bozan bir takıma sahipler. Son anda o bir puandan da oluyorlardı. Ev sahibi? Samet Aybaba ilk yarının sorumlusudur! Asıl oyuncular sahaya girince nispeten fark yarattılar. İlk yarı niye onlarla başlamadı çok merak ediyorum. Oyun kalitesine bakınca sonuç adil diyebilirim. İki tarafta sevinecek oyunu sahaya yansıtmadı. 

Hiç yorum yok