BİRİLERİ HESAP VERSİN! (BEŞİKTAŞ MALMÖ)


Saha dışında bariz sorunlar olduğu açık. Pepe'nin Babel'in sakat olduğuna benim gibi inanmıyorsunuzdur siz de. Eldeki kısıtlı kadro ile bazı mevkilere oyuncu devşirerek on bir sürdü Şenol Güneş. Taraftarların tepkisi vardı ama yedek kulübesinde de bu nasıl oturur diyeceğimiz kimse yok. Belki Mustafa asıl mevkisine, Gökhan Töre Love yerine olabilirdi. Gökhan'ın fizik durumu da soru işareti. 

Erken gol geri kalan dakikalar için rahatlatıcı olurdu. Maalesef Mustafa ve Vagner Love müsait pozisyonlarda beceri sıkıntısı yaşadı. Tek sevindirici yanımız gol şansı vermememizdi. Hücum organizasyonu konusunda iyi değildik. Quaresma ve Ljacic'in ayağına baktık biraz. Bir ara tribünden gelen uğultular ile birlikte konsantre kaybı oldu. Bizim sahamızda fazla adamla görünmeye başladılar sonra. Bunlara tribünlerin biraz daha dikkat etmesi gerek! Kalite sorunu yaşanmasa ilk yarıda işi bitirebilirdik. 

Beşiktaş'ın kadrosunda bulunan oyunculardan daha kaliteli bir isme sahip olduklarını kim söyleyebilir? Yok tabii ki ama ikinci yarının başında Karius'a müthiş bir şut geldi, çeldi kornere. Bir silkelenin değil mi? Hiç reaksiyon değişimi olmadı. Birçok fırsat yakaladığımız karşılaşmada geri düştük üzerine. İsim olarak kaliteli değiller ama işini bizim oyuncularımızdan kaliteli yaptılar. Hem de daha zor pozisyonlarda!

Beraberliğin yettiği yerde bir de Quaresma'nın ihanetine şahit olduk. Gerçekten düşünüp sonuca varamayacağımız bir hareket. Bilerek kırmızı kart gördü bakın o derece! Kulübün sembolü sayılacak futbolcuların arasında sayar çoğu taraftar. Berbat etti her şeyi. Şu takıma o dakikadan sonra bir gol atmamak için hiçbir sebep yoktu. 

Sonrasında iyice dağılan bir takım ve seyirci protestoları eşliğinde maçın sonlarını bekledik. Bir yılda bir takım nasıl bu kadar geri gider diye sormadan edemiyorum. Şampiyonlar liginde 14 puan alan takım, Türkiye kupası seviyesindeki gruptan çıkamıyor! Son dakikalarda Larin bizi ayağa kaldırdı ama hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Beşiktaş buraya Negredo'nun golüyle geldi, Lens'in golüyle tura kanat açtı, Larin'in vuruşu uçurtmadı... 

Birileri hesap versin! Gördüklerimiz hiç normal değil! Hafta sonu büyük ihtimalle Trabzonspor maçında da kötü sonuç alınır. Bu oyuncular kopmuş! Yaz aylarından beri tuhaf işler yaşanıyordu zaten. İletişim tamamen kopmuş. Devre arasında acil müdahale şart! Ne kadar faydalı olur orasını bilemem...

Hiç yorum yok