EN MASUMU ÜNAL HOCA! (Yeni Malatyaspor Trabzonspor)


Son zamanlarda izlediğim en ilginç müsabakalardan biri. Trabzonspor'un hakimiyeti ile başladı. Nwakaeme, Abdulkadir biraz da Olcay'ın katkısıyla hücum bölgesinde etkili de olmaya gayret ettiler. Malatyaspor önceki maçlara nazaran savunmada pek sağlam görünmedi açıkçası. Trabzonsporlu oyuncular çoğu pozisyonda beceri sıkıntısı yaşadı.

Bu sezon çok dengesiz bir halde bordo mavililer. Oynadıkları oyunu skora yansıtmıyorlar. Üç puan alamadıkları maçların herhangi birine kötü oynadılar diye yorum yapamam. Kolay gol yeme hastalıkları var yalnız! Bu maçta da gördük. İlk gole kadar bir tane pozisyon vermeden akıl almaz bir hata ile geri düştüler. Ardından enteresan bir vuruş ile Malatyaspor iki yaptı. Kaleci Farnolle süperdi hakkını teslim edelim. İlk gole kadar kalesinde panter kesildi.  Bu skorda payı çok fazla. Çünkü Trabzonspor öne geçse, çok farklı şeyler konuşabilirdik. 

Kim bilir ikinci yarıya ne umutlarla çıkmışlardı. Taa ki Onur'un artistik peşine düşmesine kadar... Barajı yanlış kurdur, uzak mesafeden gelen topa yavaş hareketlen ve çelemedi topu! Bu maç Hosseini ve Zargo Trabzonspor'u mahvetti desem yeri. Her golde kabahatleri var! 

Malatyaspor'a gelince. Bana göre süper ligin en sağlam takımı şu anda. Başakşehir'den bile! İlk yarım saat dışında golü bulduktan sonra her işleri yaver gitti. Bir takımın beş vurduğu da gol olur mu? Oluyormuş demek ki. Hani golleri çıkaralım, bütün maçı skordan haberi olmayan birine izletelim, kim kazandı sence diye soralım, çoğu kişi Trabzonspor'u işaret eder. Öyle bir maç.

Şimdi Trabzonsporlular Ünal Karaman'ı hedef alacak. Sakın ha! Öyle bir hataya düşmeyin! Bugünün en masumu Ünal hoca inanın. Oyuncular Milli arada kendine çeki düzen vermeli! Para cezası mı sözlü uyarı mı ne olursa. Takım içinde birliktelik sağlanmalı. Burak'ın yaptığı belli ki çok etkilemiş. Yoksa böyle dağılacak bir takım değiller. 

Hiç yorum yok