Ahmet Murat Bülbül Göreve Hızlı Başladı

Bakırköy Ata Spor Kulübü’nün yeni başkanı Prof. Dr. Ahmet Murat Bülbül, göreve hızlı başladı.






YENİ sezonda iddialı olan Başkan Bülbül camıayı kahvaltıda buluştu. Bakırköy’deki Botanik Park’ta düzenlenen organizasyona eski Spor Bakanı Murat Başesgioğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Ata Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Bakırköy İş Adamları Derneği Başkanı Ahmet Salim Yılmaz, kulübün kurucu başkanı ve Triatlon Federasyonu As Başkanı Sait Babaoğlu, Okul Sporları Federasyonu As başkanı Adem İnce, meclis üyeleriyle birlikte yaklaşık 300 kişi katıldı.

KERİMOĞLU'NA TEŞEKKÜR

aşkan Ahmet Murat Bülbül konuşmasında 22 yıllık mazisi olan Bakırköy Ata Spor Kulübü’nün bu süreçte 60’ın üzerinde milli sporcu, birçok Türkiye şampiyonluğunun yanı sıra 2016 yılında paletli yüzmede dünya kupasını Türkiye’ye Kazandırdığını söyledi. Bülbül ayrıca halen yüzme, paletli yüzme ve triatlon branşlarında 200’ün üzerinde lisanslı sporcu olduğunu da dile getiren Bülbül, kendilerine her zaman destek olan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na teşekkürlerini sundu.

‘SPORA VE SPORCUYA TAM DESTEK'

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da yönetime geldiği günden beri Bakırköy Ata Spor Kulübü’nün başarılarını takdirle izlediklerini, gelinen noktadan mutluluk duyduklarını ifade etti. Bakırköy Ata Spor’un Türkiye’ye örnek bir kulüp olduğunu söyleyen Kerimoğlu, spora ve sporculara her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Bakırköy İş Adamları Dernek Başkanı Ahmet Salim Yılmaz ise, kulübün onursal başkanı olmaktan mutluluk duyduğunu ve kulübün başarılarının devam edeceğine inancının tam olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Bülbül, Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu ve Onursal Başkan Yılmaz’a teşekkür plaketi verildi.

Hiç yorum yok