METEOROLOJİ UYARMIŞTI! (KARABÜKSPOR GALATASARAY)


Maçtan saatler önce Karabükspor başkanı, alenen yönetimde olmayan bazı iş adamları 'prim' belirledi diye beyanat verdi!? Galip geleceğiz, inanıyoruz dedi! Son üç maçında 11 gol yemiş takımın oyuncuları, radyolara bağlandılar; sözüm ona kenetlenme mesajları verip baskı yaratma adına! Bu kadar açık seçik mi yapılıyor artık bu işler? Hiç lafı dolandırmaya gerek yok! Bildiğin teşvik primi bahsettikleri! Çünkü yönetim dışında ismi açıklanmayan sözde iş adamları var ortada. Ne iş çeviriyorlar acaba? Bugüne kadar akılları neredeydi? Galatasaray maçını mı beklemişler? Bakın prim olayı olmasa, son derece normal ve olması gereken açıklamalar derdim ama işin içine ismi açıklanmayan sözde iş adamlarının primi gündeme gelince, normal karşılamak kendimle çelişmek olurdu. İğrenç kokuyor Türk futbolu iğrenç! Hakemler, PFDK kararları, disiplin sevkleri Allah sabır versin bizlere...

Saha dışında oynamaya çalışan her takıma müstehak bu skor! Daha ilk yarı yarım düzine gol yedi prim belirlenen, Galatasaray maçına özel hazırlanıyoruz demeçleri veren teknik heyet ve oyuncular! Peki niye sahada yoklardı? Çünkü güçleri bu kadar.

Galatasaray gol pozisyonlarını müthiş hazırladı, üst düzey bitirdi. Antrenmanda rahat rahat atıyormuş gibiydiler. Gomis maşallah müthiş bitiriyor fırsat geldiginde. Bu maç Rodrigues yerine Feghouli ve Nagatomo besledi onu. Maç için çok söylenecek söz yok. Deplasman acısını çıkardı Galatasaray. Taraftarları unutmayalım! Maç sonuna doğru maçı bırakıp güvenlik güçlerimiz için, şehitlerimiz, cennet vatanımız için hep beraber ortaklaşa tezahürat yaptılar. Hepsine tek tek şükranlarımı sunuyorum.

Aslında meteoroloji uyarmıştı maç öncesi sağanak yağış olur diye. Biz sadece tabiat olayı olarak algıladık ama bize maç öncesi analiz yapmışlar. Sarı kırmızılılar biraz daha kassa kendini, belki de süper lig rekorunu egale ederdi, gerek duymadılar. İsteseler engelleyecek bir ekip yoktu karşılarında çünkü. Bazı ciddiyetsizliklerin ve sarı kartların hesabı sorulur yalnız! Fatih Terim bunları es geçmez. 

Hiç yorum yok