EL BİRLİĞİYLE BAŞARDILAR ( FENERBAHÇE GENÇLERBİRLİĞİ )


Fenerbahçe'de sadece kadro eksiği değil, tribün eksiği de vardı. Taraftarlar sosyal medyada destek mesajları atınca, hınca hınç dolar diye düşündüm ama öyle olmadı.

Aykut Kocaman bu sefer de Valbuena'yı oynatmasa taraftar iyice öfkelenecekti. Bence iyi bir kadro sürdü sahaya. Yalnız sahada niyetinin ne olduğu belli olmayan bir hakem vardı. Aykut Kocaman'ın açıklamalarına nazire yaparcasına bir yönetim! Hakem konuşmadığımız maç yok! Sert müdahaleye kırmızı kartı çıkarmadı, Ümit Özat oyundan aldı. Son yılların en trajikomik olayıydı bu. Daha neler neler var...

Futbolun çok enteresan bir oyun olduğu, adaletinin olmadığını kanıtlar bir maç izledik. Sarı lacivertliler belki de sezonun en iyi ilk yarısını oynadı. Tempo, istek, pozisyonlar, direkten dönen toplar, kaçan net gol şansları... Taraftarın tam olarak görmek istediği oyun bu. Gel gelelim meşin yuvarlağın filelere gitmediği her an üzerlerinde stres yaptı, gitgide arttı. Gençlerbirliği'ni seyrediyorum, hiç gol bulacak bir izlenim vermiyor. Ancak Fenerbahçe, Dirar Volkan Demirel yapımı bir gol yiyebilirdi. Hatanın büyüğü Volkan'ın. Ceza sahası çizgisinin üzerinde ne işi var? Dirar da o topu çerçeveye doğru vurmamalıydı. 

Fenerbahçe ikinci yarıya daha iyi başlayamazdı. Alper Potuk üst düzey bir gol attı ve umutlandırdı. Baskılı enerjik oyuna devam edebilmeleri büyük takdir gerektiriyor. Çok iyi reaksiyon verip öne de geçtiler ama... Fenerbahçe bugün öyle goller yedi ki bu golleri Gençlerbirliği yese, Ümit Özat için çirkin ithamlar, sattı muhabbetleri dönerdi sosyal medyada. Gücü olmayan takıma iki puan bıraktılar. Bireysel hatalar başka yerlerde ibretle izletilir. 

On kere daha oynansa bu maç, dokuz tanesini Fenerbahçe rahat kazanırdı. Bugün olacağı vardı mı desem, hakem üniforması giymiş arkadaşın tutumu mu desem, Fenerbahçeli oyuncuların aşırı stresi, şanssızlığı gerçekten çok olumsuzluk sayılır. Kısaca; hakem ve bireysel hatalarla puan kaybetmeyi başardı Fenerbahçe. Yönetim ve teknik heyet güven vermiyor! Bugün her anket yüzdesi onların aleyhine. Üzerine yarın rakipleri kazanırsa tepkiler iyice artar! 

Hiç yorum yok