KARAKTERSİZLER! ( Y. MALATYASPOR GALATASARAY )


Son üç deplasmanda şampiyonluk yolunda yarıştığı rakiplerine kaybetmişti Galatasaray. Bugün savunmada sıkıntıları vardı. Linnes ve Denayer asıl mevkileri olmayan ama asıl mevkilerinden daha iyi performans gösterdikleri beklerde, Serdar da son anda yedeğe çekilip Ahmet'e bıraktı yerini. Malatyaspor da son maçlarda kötü sonuçlar alıyordu ama Galatasaray liderliğini koruma peşindeydi, Sözde!

Şöyle özetleyeyim; şampiyonluğa oynayan takım Malatyaspor puan almaya çalışan Galatasaray gibiydi maç başlangıcı. Hele Denayer'in pas hataları evlere şenlik. Malatyaspor'a bir gol hediye edebilirdi. Oyuncuların kalitesi belli mi belli. Ben motivasyon kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'ın coşkulu futbolu deplasmanda da oynaması lazım. Bu oyun kayboldu. Kafaca Tudor ile bağı koparmışlar.

Tudor'u istemiyorlar artık bunu rahatlıkla söylüyorum! Bu maç Galatasaray formasına, camiasına ihanet eden bir futbolcu topluluğu vardı sahada. Hoca masum mu? Kesinlikle hayır! Bir takımın taktiğiyle, dizilişiyle bu kadar oynarsan, her şeyi berbat edersin. Tudor kendi kendini yedi! Yenilen gollere gelince, resmen izlediler! Teknik direktörü istemiyorlar diye böyle goller yiyip taraftarlarını üzmeye hakları yok! Malatyasporlu oyuncuların tribünleri dolduran taraftarlarına inançlı futbol izletmek istedikleri açıktı. Galatasaraylı oyuncular da onlara çok güzel yardım etti.

Geçtiğimiz hafta Galatasaraylı oyuncuları karakterli diye biliyorum demiştim. Artık öyle düşünmüyorum! Resmen çete olmuşlar! Şut pozisyonunda pas veriyorlar inanılır gibi değil. Şutların hepsi kalenin fazlaca üzerinden dışarı gidiyor. Malatyaspor üçüncü golü atmamak için çaba gösterdi desem abartmış olmam. Kaza bela bir gol yediler ve zora soktular maçı.

Göstermelik bir baskı kurdular beraberlik için. Hani bir gol buluruz da kendimizi kurtarırız diye. Onu da beceremediler. Malatyaspor tertemiz bir galibiyet aldı. Hatta penaltıları bile verilmedi! Galatasaray için artık söylenecekler kısıtlı. Oyuncular karaktersiz, Tudor paltadı, yönetim desen yönetim değil! Hatta, en büyük karaktersizler Galatasaray yönetim kurulunda!

Galatasaray taraftarı; öyle Tudor istifa diye olmaz bu iş! Futbolculara da tepki göstermelisiniz! O birilerinin eliyle başkan yapılıp Galatasaray dışında her işe kalkışan, başkalarının işlerini halleden, kendi rantı için koltukları işgal eden, seçildiği günden beri bir tane faydalı gün yaşatmayan bu güruhları oraya getiren de orada tutan da hesabını veremez. Galatasaray tarihinin en karanlık donemini yaşıyor. Ben bunun planlı bir proje olduğuna inanıyorum. Dursun Özbek Galatasaray'ı bitirmek için oraya getirilen bir maşadır. Tekrar söylüyorum; Galatasaray'ı sadece taraftarı kurtarir...

Hiç yorum yok