BU ŞARTLARDA İYİ ( KONYASPOR FENERBAHÇE )


İki takım da santraforsuz çıktı maça. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’de sarı kart sınırındaki oyuncular cezalı duruma düşünce, defans hattı komple değişti tabi. Ozan’ı bu kadar mı sildi Aykut Kocaman ki Oğuz Kaan’ı tercih etti. Bir de şu var; Fenerbahçe ne olursa olsun sahaya santraforsuz çıkmaz! İkinci yarı Soldado girdikten sonra çok üstün oynadı sarı lacivertliler.

Valbuena’yı gerçekten takdir ediyorum. Haftalarca yedek kaldı, yılmadı, çalıştı formasını aldı ve iki haftada dört puan kazandırdı takımına! Neden mi? İnanın Valbuena olmasaydı, Fenerbahçe Karabükspor’a gol atamaz berabere kalırdı, bu deplasmanda da gol bulamazlardı! Müthiş sorumluluk alıyor. Topla çok oynama değil, takımı için çabalıyor. Büyük profesyonel. Yani al kardeşim Valbuena 26 yaşında desen, izleyen adam yaşı daha büyük demez! Gençlere taş çıkarır.

Bu maçta Giuliano kayıptı. Hani top ayağına beş defa geldi mi sayamadım. İlk yarıda oynanan oyun sonrası 0-0 bittiyse Fenerbahçe lehine inanın. Mehmet Topal da iki haftadır tepki görmesine rağmen puanlar kazandırıyor takımına attığı kafa golleriyle. Mehmet’in golünde Serkan uyudu. İki adım önüne düşen topa da çıkacaksın artık.

Santrafordan ziyade, Josef Topal ikilisinin bozulmaması da gerekirdi. Tutmuş sonuçta. Belki güvenememiştir başkasına. Sonuçta Isla’nın ölümcül hatasını gördük. Yalnız kusura bakmayın da Konyaspor bu Fenerbahçe’yi yenemediyse oturup düşünsün. Son dakikalarda iki tarafa gitti geldi maç. Önce Konyaspor direğe takılıp boş kale varken dışarı vurdu, sonra Fernandao’nun topu direkten dışarı ve kader anı, yine Brezilyalı golcünün kafa vuruşunda Serkan’ın takımına bir puanı getiren kurtarışı. Yine de bu şartlarda bir puan Fenerbahçe için iyi, Konyaspor için değil! Altı maç önce Fenerbahçelilere bu konumda olacaksınız deseydi herhalde inanmazlardı. Yukarıdaki takımların da bu tabloda emeği var. 

Hiç yorum yok