SES VAR İCRAAT YOK! ( OSMANLISPOR FENERBAHÇE )


Volkan Demirel’in Kameni’nin kötü performansı sonrası kaleyi devralacağını bekliyordum. Maçtan önce Fenerbahçe taraftarının yüzde kaçı kesin kazanırız demiştir acaba? Gerçekten bu maçı kazanır hissi vermiyor artık. O oyunu da oynamıyor açıkçası. Osmanlıspor potansiyeli yüksek oyuncular barındırıyor ama takım olamadılar ve konsantre değiller. Tabiri caizse çırpınıyorlar.

VOLKAN’A DUA ETSİNLER

Ozan yükselen performansını asistle süsledi. Giuliano da merkezde ne kadar tehlikeli olduğunu gösterdi. Maçın başında atılan gol ilaç gibi gelir aslında. İyi güzel de golden sonra niye tipik alt sıralara oynayan takımlar gibi geri çekildiler? Fenerbahçe ne zaman bu zihniyete büründü? Normalde bu görüntüyü Osmanlıspor öne geçse verir ama Fenerbahçe’den kabul edemem.

Sakatlıklar olumsuz etkiledi tabi. Valbuena ardından Isla. Fransız sarı lacivertlilerin belki de tek efektif oyuncusu. O çıkınca çok sıradan kaldılar. Osmanlıspor müthiş direnç gösterdi. Golcü sıkıntıları çok belli oldu bu anlarda. Aminu mutlak fırsatı değerlendiremedi mesela. Fenerbahçeliler bu yarı kalelerinde gol görmediyse, Volkan’a dua etsin. Ligin son sırasındaki takım karşısında tek farklı önde olan Fenerbahçe kontrollü futbol oynuyor!? As kalecisi yok, gol dışında isabetli şut yok. Koca ilk yarı kanser olmuştur taraftarları. Hani Fenerbahçeliler, tam tersi oyunla ilk yarıyı geride bitirseler kabullenemezlerdi, öyle tarif edeyim.

BİR PUANI BİLE!

Hiç kusura bakmayın komedi gibi bir maç izledik. Fenerbahçe resmen attığı golün üstüne yattı. Osmanlısporlu oyuncular biraz becerikli olsa, inanın darmadağın ederdi sarı lacivertlileri. İki takım oyuncuları da izleyenleri güldüren, kahkaha attıran işler gerçekleştirdiler. Son dakikada o gol gelmeseydi bile, Fenerbahçeliler aynı öfke ile takımlarına yaklaşacaklardı. Galibiyetin tadını çıkaramayacakları gibi, üzerine son sıradaki takıma iki puan bıraktılar. Mağlubiyet haksızlık olurdu ev sahibine. Golü yedikten sonra golcü alıyorsun Aykut hoca? İnanın bilmesem inadına yapıyor diyeceğim. Cehennem donana kadarmış. Lafa bak…

Puan farkı suni öyle mi Aykut hoca… Senin takımının oynadığı futbol suni asıl. Sürekli konuşuyor hoca. Ses verme hoca, icraat yap! Yap, sonra biz seni konuşalım. Yaptıklarını konuşalım. Biz sezon başından beri yapamadıklarını konuşuyoruz! Galatasaray kolay rakiplerle oynadı dedin. Galatasaray’ın iki maçta iki üç farklı yendiği takımları iki hafta üst üste yenemedin? Geçen hafta da söyledim; hoca önüne bakıp yürümüyor, havaya bakarak yürümeye çalışıyor. Daha çok ayağı takılır bu kafayla… Allah Fenerbahçe taraftarına sabır versin.

Hiç yorum yok