YUKARI BAKARAK YÜRÜMEYECEKSİN! ( FENERBAHÇE KAYSERİSPOR )


Aykut Kocaman ilk on birini bulmuş gibi görünüyor. Derbi kadrosunu bozmadı. Yalnız o maçta da çok iyi oynadıklarını söyleyemem. Kayserispor ilk haftadan sonra küme düşer zaten söylemlerine tepki verircesine performans göstermeye devam ediyor. Üst sıralarda sürekli kalırlar böyle giderse.

Fenerbahçe kaldığı yerden devam. Hiç hoş bir futbol yansıtamıyorlar sahaya. İnanın futbol konuşacak pek varlık gösteremedi iki takım. Kayserispor Mendes Fenerbahçe Valbuena ile pozisyon yaratma çabasındaydı ama başarılı olduklarını söyleyemem.

Aykut Kocaman Neto Neustadter ikilisinden bu sefer vurgun yedi. Derbide müthiş oynamışlardı. Bu sefer elbirliğiyle Umut Bulut’a asist yaptılar resmen. Yalnız müthiş bir gol vuruşu yaptı hakkını verelim. Peki, eşitlik golüne ne demeli? Hakemin bu kadar konuşulduğu bir ortamda, yine saatlerce konuşulacak bir pozisyon yaşadık. Ozan Deniz’in bileğine net şekilde basıyor devam kararı geliyor. Hadi hakemi geçtim, Fenerbahçeli oyuncular ve taraftarlar, yerde yatan oyuncunun yanından geçip bu şekilde gol atmayı içlerine sindiriyor mu? Sindiriyorsa devam!

İnanın futbol oynanmadan altı gol oldu maçta. Çok net! İki takımda duran toplardan şansın yardımıyla buldu golleri. Savunma zaafları hat safhada olunca bunları izledik. Sürekli şansa önlerine düşen topa dokunup gol yaptı oyuncular. Neto da saçma şekilde kendi kalesine attı. Espri konusu olacak fırka gibi bir maç izledik.

Son dakikada acemice yapılan faul sonrası o golün geleceğini hissettim. Hani amiyane tabirle kaşınıyor derler ya Fenerbahçe resmen kaşındı. Şok bir gol. Aykut Kocaman bir çuval inciri berbat etti. Valbuena takıntısı nedir ne akıl mantıkla çıkar? Maçın en iyisi. Sudumica da meslektaşına uydu. O da takımın en iyisi Mendes’i aldı oyundan. Aykut hoca Önce kendisine baksın. Sürekli Galatasaray’ın fikstürünü konuşuyor. O kadar konuşuyor ki Janssen hafta sonu Trabzonspor ile oynayacağını sanıp sosyal medyadan paylaşım yaptı. Sezon başından beri iki maç üst üste iyi oynamadı takımı!


Aykut Kocaman’a bir kardeş tavsiyesi; havaya bakarak yürürsen, sürekli ayağın takılır, düşersin!

Hiç yorum yok