EEE SONRA? ( Fenerbahçe Vardar )

Temsilcimizin Trabzonspor karşısında gösterdiği istek ve arzuyu bu maça yansıtması dileğimdi. İstekli de başladık aslında. Yalnız tribünlere biraz içerledim. Henüz 20. dakika içerisinde, tur için savaşan takımınızı iki üç pas hatası için yuhalamak doğru değil. Dikkat edin; o protesto sonrası bazı oyuncular toptan uzak durmaya başladılar.

Fenerbahçe yavaş oynuyor. Sürekli amaçsızca pas yapıyorlar ve kaleden uzakta! Valbuena top alıyor, başında üç rakip, yanına yanaşan yok. Orta pozisyonu var, bizden iki futbolcu rakipten sekiz kişi ceza sahasında. Şutların çoğu dağlara taşlara, nadiren kalecinin kucağına. Gole yaklaştığımız pozisyonda zahmet edip ayağını uzatmıyorlar. Sol bek İsmail sağ taraftan korner kullanıyor, saniyeler sonra oradan açık verip atak şansı veriyoruz. Üzerine direk yardımımıza yetişiyor. İlk yarıda tüm umutlarımız  bitebilirdi. Gerçekten tam bir sinir harbi. 

Ah Ozan vah Ozan... Tepkiler sonrası kendini kanıtlama çabasında tüm şutları dışarı vurdu. Bomboş kafa vuruşunu da kaleciye nişanladı. Umutlar tükenirken Neustadter yeşetti ama... Yine ilk maçta yaşanan tarzda tuhaf bir gol yedik. Hani şakamı bu diye sorulacak cinsten. 

Ne diyelim ki? Östersunds Vardar muhabbetleri yapıldı günlerce. Kim bunlar dedik. Köy takımı öyle mi? Yok saydığımız takımlar UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecekler! Bizim takımlarımız da transfer yapar bu rezaleti unutturmaya çalışır. 110 yıllık kulüp böylesine utanç verici bir gece yaşamamıştır. Bu camia altında hiçbir konuşma, hiçbir iş bu acı akşamı unutturamaz. 

Transferler hatalı! Giuliano, Soldado hatta bir tekme ile bir aydır iyileşemeyen Mehmet Ekici takıma monte edilince ne kadar değişir? Maç Ozan Tufan kaptanlık pazumantını takınca bitti zaten.

Fenerbahçe değişik bir huyla yönetiliyor. Yöneticiler tamamen kişisel hırsına bürünmüş! Başkalarına bakarak iş yapıyorlar, bize yararlı olur mu diye düşünmedikleri açık. Teşhis yapmadan isim transferi yaparsan bu hale gelirsin... Aykut Kocaman anlatıyor. Josef ve Topal değilmiş sorun. İlerisi gol atamıyormuş vs. vs. Taraftar bunları dinler mi ya? 'Eee sonra' diye alay eder. Ya hu rakip Vardar Vardar aklımızla alay etmeyin! Allah Fenerbahçe taraftarına sabır versin. Dilerim bu kötü oynayan takımı bile desteklemeye gelip protesto eden taraftarları, yine aynı hırs uğruna tribünü yasaklamazlar...

Hiç yorum yok