YORMAYIN KENDİNİZİ ( BEŞİKTAŞ GENÇLERBİRLİĞİ )


Başakşehir'in puan kaybettiği haftada, şüphesiz iştahlandı siyah beyazlılar. Bazı kafalardan 'şampi' sesleri çıkıyor. Daha durun bakalım. Bana göre lig haftaya başlayacak. Lig fikstürü Beşiktaş için Trabzonspor ile kızışacak. En büyük rakibi de ikincilik kovalayan Galatasaray ile çarpışacak. Hepimiz atıp tutarız. Kesin bir şey söylemek anlamsız olur. Akhisar'a kaybeden Abdullah Avcı'nın dediği gibi; hafta hafta bakılmalı. Gerçi sevinebilir siyah beyazlılar…

SAKİN HOCA!


Çok diri bir görüntü verdi Gençlerbirliği. Sahanın her yerini parsellediler. Tatlı sert müdahale anlayışıyla da biraz moral bozdular açıkçası. Beşiktaşlı oyuncular istediği oyunu sahaya yansıtamayınca, daha maçın başında sinir harbi yaşadılar. Başta Şenol Güneş. 

Ümit Özat'a sonuna kadar katılıyorum. Maçın başından itibaren, 4. hakemin yanından ayrılmadı, el kol hareketleriyle tepkiler gösterdi. İlla ki bir antrenörün tribüne gönderilmesi için şişe mi tekmelemesi gerekiyor(!) Resmen beni at der gibiydi Şenol hoca. Stresli olabilirsin, heyecanlı olabilirsin ama bu kadarı abartılı!

GEÇMİŞ OLSUN FABRİ

Yumruk gibi gözüne top yiyen Fabri'nin mosmor olan gözü kapandı ve bu şekilde beş dakika devam etti. Bu durumda bir gol yeseydi ki çok ciddi bir pozisyon oldu. Değişiklik yapılmadığından pahalıya patlayabilirdi. Fabri'nin sakatlığından kaynaklanan uzatmanın son dakikasında golü buldu Beşiktaş ama şüpheli! Oğuzhan'a gelmeden önce faul şüphesi var. Tartışmalı. Aşırı itiraz ettiler zaten. İlk yarının hakkı bu değildi söyleyeyim. Ankara temsilcisi kesinlikle daha iyi oynayan taraftı.

KUPA TÖRENİNE GEÇELİM BARİ

Babel acaba faul yaptı mı asistinden önce diye düşünürken, ikinci yarının başında oyuna giren Vedat Muriqi’nin yere indirildiği pozisyonda çalınmadı penaltı! Emin konuşuyorum, tartışmasız! Beşiktaşlılar kusura bakmasın da bu sezon gerçekten bir tiyatro izliyoruz. Yani, birileri kararları vermiş, formalite amaçlı sezon tamamlanıyor. Bunlar hakem hatası değil çünkü! Geçen sezon her türlü olumsuzluğa rağmen maç kazanan Beşiktaş, bu sezon zor maçların, zorlandığı karşılaşmaların hepsinde bariz hakem müdahaleleriyle kazandı.

Talisca aynı Benfica maçında olduğu gibi muhteşem bir serbest vuruş golü attı ve rahatlattı skoru. Sonlara doğru Babel’in şahane plasesi. Bu maçta Beşiktaş için övülecek güzellikler bunlar. Gerisini yukarıda anlattım zaten… Beşiktaş çok iyi futbol oynuyor lafım ona değil. Bu sezon farklı bir operasyon var o kesin. Sanki birileri Beşiktaş’a zarar gelmesin diye görevlendirmeler yapmış! Lafımı esirgemem. Milyonların gördüğünü gevelemem. Maalesef geçen sezon tüm zorluklara rağmen, öve öve bir hal olduğum Beşiktaş’ın şampiyonluğuna, bu sezon aynı dileklerimi iletemeyeceğim… Göz var nizam var. 

Hiç yorum yok