Ankara, Birincilerini Seçti.

23-25 Aralık 2016 tarihlerinde yapılan Küçükler ve Yıldızlar Ankara Birinciliği'nde sona gelindi ve ödül sahipleri ödüllerini aldılar. 1060 başvurunun olduğu turnuvanın birincileri ve ilk 10'a giren isimleri ödüllerini Ankara İl Temsilcisi Engin GÜLEÇ ve turnuvanın başhakemi Fatma YILMAZ'ın elinden aldı. Turnuva sonunda Sporda Manşet'e konuşan başhakem Fatma YILMAZ ve Ankara İl Temsilcisi Engin GÜLEÇ turnuvadan duydukları memnuniyetleri dile getirdiler. İşte o açıklamalar: 

Fatma YILMAZ:" Bu turnuva bilindiği gibi Ankara'nın en büyük turnuvası. 1060 kişi başvuru yaptı, toplam 24 kategoride 860 civarında kişi bilfiil oynadı. Yılda bir defa yapılan Yıldızlar ve Küçükler İl Birinciliği'nin sonuçları tüm sporcularımıza hayırlı olsun. Gençlerimiz ve çocuklarımız üç gün boyunca başarılı bir mücadele sergilediler. Velileri ayrıca tebrik etmek lazım çünkü bu soğukta üç gün süresince dışarıda beklediler. Hem sporcularımıza başarılar diliyorum hem velilere teşekkür ediyorum, bundan sonraki turnuvalarda da başarılar diliyorum. 7-11 yaş gurubu arasında satranca olan ilgi daha yoğundu. "

Engin GÜLEÇ:" Ankara'daki resmi turnuvalar arasındaki en büyük turnuvayı gerçekleştirdik. Çok güzel bir turnuva oldu. Hakem arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim... Küçükler kategorisinde ilgi müthişti fakat yıldızlarda gün geçtikçe eriyoruz bu eğitim sisteminden kaynaklanıyor, eğitim sistemimiz düzgün olsa yıldızlarımız daha başarılı olur."




















Hiç yorum yok