Ve Sosa ayrılmak istediğini açıkladı!


Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa, Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini açıkladı..



AJANSSPOR DIŞ HABERLER - Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa, siyah beyazlı takımdan ayrılmak istediğini ve bunun gerekçesini açıkladı..
Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Jose Sosa'nın sözleri şöyle:
"Durumumla ilgili bilgilendirme ihtiyacı hissettim. Bu yapacağım tek açıklama olacak. Beşiktaş'a transferim için başvurdum ve buna ihtiyacım var çünkü ailemle bazı sorunlarım var. Eşim İstanbul'da yaşamaya korkuyor ve ben de kızlarım için endişeliyim.
Havaalaanına yapılan son saldırı bize çok yakındı çünkü menajerim iki saat önce oradaydı. Bunun ardından; ailem ve ben İstanbul'dan ayrılmaya karar verdik. İki kızım var ve onlar birer mucize. Onları korumak istiyoruz. Benim önceliğim ailem ve bu nedenle, futbol ikinci planda.
Beşiktaş ile olan durumum, sözleşme görüşmeleri veya sözleşme yenilemek ile alakalı değil, herkes için iyi bir çözüm arıyoruz. Hali hazırda kulüp yöneticileriyle konuştum ve onlara bu durumu çözmek için bana yardım etmelerini söyledim çünkü ailemden çok uzakta futbol oynamak istemiyorum ve oynayamam da. Beşiktaş'a, bana ve aileme yardım ettikleri için sadece şükranlarımı sunabilirim.
İki sıra dışı sene yaşadık ve başka tip sorunlar nedeniyle bu kararı almak zorunda kaldım"

Hiç yorum yok