Galatasaray Mahalle Takımı Değil


Galatasaray'ın Rizespor'u 2-0 yendiği maça gölge düşüren olay oldu. Henüz sakatlığı geçmemiş Burak Yılmaz 78.dakikada oyuna girdi, 3 dakika sonra sakatlığı nüksetti.

Maçtan sonra Hamza hoca Burak'tan ve taraftarlardan özür diledi, sebebi ise Burak'ın sakatlanması. Biz hala profesyonellikten uzak, "yok efendim camiaya mahal olmuş" hoca ayaklarını bırakalım. Deyim yerindeyse "sen kos koca Galatasaray'ın hocasısın" oyuncu oynamak istedi diye onu nasıl riske edersin.

Gelelim Abdurrahim Albayrak'a: Maçtan sonra hastahaneye giden Burak Yılmaz, Abdurrahim bey ile basına konuştu. Yok efendim "bütün çocuklar oynamak istiyor"...
Açıklamaları ilgi ile izledim. Abdurrahim bey çok eğlenceli bir kişilik, lâkin bir yönetici profili yok bence.

Tamamen profesyonellikten uzak, Galatasaray'ı mahalle abileri yönetiyor tarzı var. Biz hâla kurumsallıktan bahsederken bu açıklamalar beni ürkütüyor. Bir sarılma kucaklaşma havası güzel ama bunu  " aile sofrasında yaparsın". Medya önünde Galatasaray'ın abisi tavırları Galatasaray'ın değerini düşürüyor. Galatasaray'ın şirin babaya değil mâli tabloya el atacak bir profesyonele ihtiyacı var.

Ersel Usta

Hiç yorum yok