BEKO BASKETBOL LİGİ

Abdullah Yeşilaydın Beko Basketbol Ligi'ni ve Euro Lig'i Yazdı.







Kasım ayında yine birbirinden zevkli mücadelelere tanık olduk , kah 30 farklardan zora giren maçlar , kah orta sahadan son saniye üçlükleriyle uzayan maçlar hepsine şahit olduk . Takımlar artık gitgide toparlanıyorlar bundan sonra daha da çekişmeli maçlar izleyeceğiz.


Fenerbahçe Ülker Kasım ayında resmen fırtına gibi esti 4/4 galibiyetle beklenenden çok daha hızlı takım oldular , geniş kadro rotasyonuyla bu ligde tartışmasız şampiyonluğa çok yakınlar. Deplasmanda Pınar Karşıyaka'yı yenip Cumhurbaşkanlığı Kupasının rövanşını da almış oldu , ezeli rakibi Galatasaray Liv Hospitalı da çok kolay geçerek favori olmayı haketti .

Anadolu Efes henüz istenilen kıvama ulaşamasa da ilerleyen zamanda sakatlarının da dönüşüyle illaki ligde ağırlığını hissettirecektir , Gs Maçında korakor bir maç olmasına rağmen maçı bir sayı farkla kaybetse de , İvkoviç'in gençlere uzun süreler yer vermesiyle göze hoş gelen maçlar izlettirdi bize özellikle Cedi Osman yakın zamanda iyi bir oyuncu olarak hem takımına hem de Milli Takımımıza hizmet edecek.

Galatasaray Liv Hospital ezeli rakibi Fenerbahçe’ye yenilse de , Efes ve Beşiktaş galibiyetleriyle dar kadrosuna rağmen iddialı olduğunu gözler önüne serdi . Carlos Aroyyo inanılmaz bir şekilde takıma katkı sağlamaya devam ediyor , kesinlikle bu ligin en iyi oyun kurucusu ....


Devamı Aralık 2014 Sayımızda

Hiç yorum yok